Helt halvferdig

Åhh, kjære vene.. Hvor skal jeg starte? Jeg har så mange halvferdige innlegg i arkivet mitt nå at jeg har mistet helt kontroll. Det blir liksom en skikkelig pause når man ikke vet riktig hva man skal ta seg til. Det å sette seg ned å skrive er jo pleie i seg selv, men når man har så mye på hjertet er det vanskelig å luke ut hva som er viktig å få med å ikke. Vil jo helst få med alt ;D

Jaja, di siste dagene har egentlig gått med til bare triste ting. Nå er det nemlig ei godhjertet stjerne til på himmelen. Gikk fortere enn forventet, men skal se til at ting blir sånn du ønsket aller mest! ♥

Så har jeg vært hos kiropraktor et par ganger. Det er noe jeg har gruet meg til i mange måneder nå, men endelig fikk jeg ut fingern. Det å knekke opp så mange muskler i både nakke, rygg og rompe kan da umulig være bra!? Eller, det gjør vondt, så er det bra, så gjør det veldig vondt,-så går det over. Så er det på´n igjen 🙂 hm, blir nok bedre. 

Beklager fraværet mitt alle sammen, lover at når ting har roet seg skal det bli en forklaring på saker og ting <3

 

Håret ditt 2016

Det er så spennende!! I år vil hårtrenden forandre seg igjen.. Så klart! Å skal man følge hårtrendene for hver årstid kommer håret til å bli så slitt at det vil knekke av til slutt! Det skal jeg love deg, at det vil du ikke! Noen som har opplevd det før? DET har jeg! Så klart det er gøy og føle seg inn i det som skjer noen ganger, men man kan jo ikke gå fra mørk til blond to ganger i året heller. Det aller viktigste er jo at du er deg selv! Mener nå jeg da!

Men, til neste år kommer det til å skje noe med hår trenden igjen, å det blir så kult!!!

Tenk deg metall, i alle regnbuens farger. Uansett hvilken vinkel du vrir og vender på vil det alltid komme inn et litt annet slags spill. Det som vil skje er masse spill i håret, forskjellige farger som bare skinner herifra til månen. Så et lite tips; invester i en shine spray for å fremheve fargen i håret ditt på en glansfullt måte. I´ve got it!

 

Simba på nyttårsaften

Dere vet jo det at, nyttårsaften er så absolutt ikke for dyr!! Tenkte dere på det dere som har et dyr eller to? Nå som jeg har en hund selv tenkte hvert fall jeg på det. Dette var den første nyttårsaften vi hadde med Simba´n vår og di to kattene våres. Å skal jeg si dere en ting!? Det gikk utrolig bra. Kan vel ikke si han koste seg for han var veldig stresset, men gikk fint 🙂 tror han helst bare ville spise opp dissa bråkete greiene! 

Ting gikk over all forventing så det gledet meg veldig! 🙂

 

 

Ikke glem å smile da :)

Ikke glem å være hyggelige mot hverandre selvom julen er over da! 


(Dette va liksom det fineste bildet jeg fant hvor jeg “smiler”) ;D  men komplekser for tanna da blir det slik :b 

Sånn jeg ser det er julen veldig høytidelig her i Norge. Så klart, det er vel det også i andre land, men jeg føler vi Normenn er er litt sære og veldig selvopptatte! Vi er kanskje litt tilbakeholdne og har veldig vanskeligheter med å vise at vi bryr oss, den medmenneske biten er litt vrien for mange. Håper ikke det bare er jeg som synes det, fordi da har jeg virkelig tatt meg vann over hode! :b 

For eksempel: I jule, eller kanskje generelt i desember så er vi veldig glade for vi har den stemninga, det å glede familien din med det ene og det andre. Gleder seg til di etterlengta fridagene som kommer og vi skal endelig tilbringe tid sammen med familie og venner uten at jobben kaller på oss hele tiden. Vi tar liksom fri med god samvittighet å sånn er det, hvert fall for di fleste av oss. Vi er glade og høflige fordi vi har all grunn til å være det, det er jo jul! (jeg synes veldig synd på di som ikke synes julen er noe trivelig pga personlige årsaker, men i en perfekt verden hadde vi stått sammen. Å hadde jeg hatt råd og plass skulle jeg personlig prøvd så godt jeg kunne for å endre på det for noen,helt seriøst)…i hvert fall, vi klemmer, sender glade sms til hverandre, vi besøker alle vi får besøkt å er sosiale.. Igjen, fordi det er jul kun en gang i året.. Vi hilser til og med på naboen for å si god jul, å vi smiler 🙂 Vi smiler til hver andre uten at vi nødvendigvis kjenner hverandre,men fordi det er høytid og vi har grunner for det..  Veldig hyggelig, er det ikke? så hvorfor er det ikke sånn resten av året også? Dette er overhode ikke for å være nedlatende eller noe, men veldig spesielt, er det ikke? 

Smiiil, hva med å faktisk gjøre det hver dag, si hei, eller hvert fall smile til en vilt fremmede du møte? Tenk om vi faktisk tenker litt på det her hver eneste dag da? Du vet at lite smil kan gjøre veldig mye for noen. 

Sier du hei og smiler til noen du ikke kjenner i dag, sånn som samfunnet vårt er utenat det ikke er noe spesielt som skjer eller eventuelt spesiell anledning blir man fort sett dumt på.. Å enkelte ganger kan man fort bare få et stykt blikk tilbake. Det er også litt sånn at man fort kan tenke at, “jeg skal hvert fall ikke si hei FØRST”, til og med til folk som faktisk er litt bekjente, som du gikk på skole med før eller som du har møtt en gang for eksempel.. Satt litt på kanten, men hærregud så teit! 

For min del da, når jeg er i utlandet så er det veldig gøy å høre at folk du aldri har sett før snakker til deg i heisen på vei ned fra hotellrommet. Gir deg litt komplimenter å er hyggelige. Det kan hvert fall jeg leve lenge på, å for en god følelse! Det kan føles som at folk er så mye mer utadvendte da. (Kanskje det er på grunn av ferien di er på som gjør du i godt humør)!? ikke vet jeg, men bare det å komme til Sverige er jo gøy, for der snakker jo folk til deg som at di skulle kjent deg i flere år. Å da blir man jo automatisk selv også litt mer utadvendt, selvom man er litt sjenert og ikke er så vant med det. Men gudamei hvor gøy det er å bli kjent med andre mennesker.  

(når jeg bodde i Oslo kjente jeg ikke en eneste nabo, å jeg bodde der i et år

Et av mine nyttårsforsetter er faktisk akkurat dette, bli et bedre medmenneske.. Altså, smile til folk man får øyekontakt med, si hei til folk på nært hold å faktisk prøve å småprate med folk jeg ikke kjenner, men som jeg bare står i kø bak på meny. Dette kommer fra ei meget sjenert jente, som er den dårligste i hele verden til å småprate med folk bare så det er sagt. 😀 haha. men tenk litt på det, at et smil kan være veldig fint for noen, å om du får et litt rart blikk tilbake så er det jo bare smile litt inni seg å tenke sitt.. hihi, det er så lite som skal til. ♥

 Ha en god mandag dere, å til dere som er ferdig med ferien og skal tilbake på skole, jobb eller hva det skulle være; ha en super arbeidsuke♥ Håper året blir bra for dere alle!

Svært lite troa nå

Du vet di dårlige kjærringrådene du leser på nett om tannverk!? Di skal du få billig av meg!! Det eneste som hjelper mot tannverk er enten en skikkelig tannlegetime, der tannlegen gjør jobben sin skikkelig med en gang, eller kaldt vann som varer i ca to sekunder.. Men hjelper hvert fall der og da. (har ikke prøvd nellik enda, men det er dessverre for meg ikke noe jeg har i skapet mitt til en hver tid) uheldigvis! 

Detta har desidert vært den værste natta jeg har hatt. Prøvde å sove ved 00.30 tiden etter å ha spist litt antibiotika, ibux og paracet. Hjalp fint lite, men fikk da sove sovet til klokka var rundt to. DA var det på´n igjen med ny dose smertestillende igjen, som Ikke fungere for meg i det hele tatt! Jeg som er anti mot tabletter og alt som med med legemidler gjøre, (bare det å svelge en paracet er krevende for min del), synes jo dette er et reint hel…. Det lukter til og med smertestillende når jeg tisser liksom, så levra mi er nok kjempe fornøyd med meg nå.. Men har liksom levd i troa om at det hvert fall skal bli litt bedre med alt jeg dytter innpå da, men helt ærlig. Ingenting som hjelper slik veldig! Jeg ringte til og med tannlegen i Oslo i natt i håp om å få time i natt, men som jeg tenkte meg så fikk jeg ikke noe svar gitt.. ågudamei, detta unner jeg ikke ikke min verste fiende engang! 

Såe, mens jeg har sittet oppe i sofa´n å gurglet kaldt vann og stirret på paracet pakkene som ligger strødd utover stuebordet her, så har samboeren min gått at og fram fra soverommet til do å kastet opp.. Sett fra den positive siden så har han fått renset opp i kroppen sin og jeg har fått i meg en hel del mengder vann.. Slett ikke værst, slett ikke værst!!! Men, stakkers dere som leser detta her, all klaging og sutring som kommer ut her. Men da vet dere hvert fall hvordan tannverk fungerer! Å jeg lover, at når ting blir bedre skal siden min handle om noe langt bedre enn klaging og syting! ikke bare om di deprimerende dagene/nettene mine ;D

 Bortsett fra alt dette hadde jeg en fin kveld i går forresten, både jeg og samboeren min. (jeg fikk kvelden min til slutt) hvert fall sånn ca..♥

Vanskelig å ta et skikkelig bilde av di to her, men di koste seg hvert fall veldig i går! ♥

Dere vil ikke tro , hihi

Pjoooh, dette var dagen sin det tenker jeg! I dag kom jeg på jobb å hadde fulle lister, en veldig fin start på året faktisk! Det som ikke var så veldig kult og kom litt overraskende  var at vi hadde sykdom på jobb så jeg måtte stå på jobb alene i så mange timer på en lørdag.. huffamei! å på en lørdag da.. 

MEN, heldigvis bestemte samboeren min seg i siste liten før jeg skulle dra på jobb i dag tidlig at han skulle være med innover i dag. Han hadde nemlig noen ting han skulle gjort. Men med andre ord, han fikk ikke gjort noen ting av det han skulle fordi han måtte hjelpe til i salongen 🙂 hihi, det var egentlig ganske gøy! Jeg hadde aldri klart dagen i dag utenat han var tilstedet altså, for så mye å gjøre å bare jeg på jobb ble litt mye for meg må jeg innrømme! 

Vi kom oss gjennom det, mens han vaska og sto på i resepsjonen kunne jeg ta kundene mine. Må si arbeidsinnsatsen hans var meget bra, vaska litt hår for meg å greier, hihi.. Ikke alle som hadde gjort det! Til og med kundene var fornøyde med bidraget hans, så må si dette var en veldig vellykket dag 🙂 Tusen takk kjæresten min! Du har virkelig vært til stor hjelp for meg i dag å du skulle nesten hatt betalt for jobben du har gjort i dag ♥

Nå skal vi kose oss meg god mat og film, slappe av litt etter den stressa dagen vår på jobben min 😀 hihi..

Ha en fin lørdag♥

 

Let’s try again

Ja, siden alt gikk svært dårlig på nyttårsaften så tenkte jeg vi kunne prøve på nytt!? 

Jeg er veldig sånn at om ting ikke går akkurat slik jeg tenker i hodet mitt blir jeg kjempe kje og lei meg. Sikkert litt sånn alle føler det og spesielt på nyttårsaften. Jeg er veldig flink til å tenke negativt om meg selv, men nå har jeg kommet dit hvor jeg faktisk tror at; tenker du negativt blir det negativt, har du positive tanker er det mye mulig det kan skje noe positivt også.. La oss prøve å starte med det fra nå! 

Såe, ja.. La det nye året bli positivt, la det bli fylt med gode opplevelser og gode gjerninger. La noen av drømmene oppfylles å mest av alt ønsker jeg å komme meg videre. Alt dette er det vel egentlig ganske enkelt opp til meg å avgjøre, men da må jeg gå inn for det også. 

Vi prøver igjen..antibiotikan har startet å gjøre jobben sin, så da er det er det min tur til å gjøre jobben min. Jeg skal på jobb nå i noen timer nå først, på lørdager er det ganske greit å gjøre så da er det bare å starte det nye året med skikkelig stå på vilje der. Så tenkte jeg at jeg skulle komme meg hjem igjen å starte den “deijten” vi egentlig skulle ha på nyttårsaften. Samboeren min og jeg. Maten skal kjøpes inn å godsakene er på plass fra før så kanskje vi kan få den kvelden jeg egentlig hadde tenkt i hodet mitt, allikevel 🙂 hihi.. 

Ha en fin helg alle sammen! 🙂 #insta #ad @lineramona <3

Starter året med et helvete!

“Synes synd på meg selv innlegg”

Håper dere alle hadde en fin feiring i går!! 🙂 

Jeg hadde planlagt dagen fra punkt til prikke, vi skulle ha en sååå fin kveld å jeg gledet meg skikkelig, men endte opp med et helvete! 

I går våknet jeg akkurat slik at jeg rakk jobb, veldig stresset for å si det mildt. Har nå ikke sovet på på flere netter å er helt utslitt fra topp til tå, men forrige natta var det helt forferdelig! Det er så typisk at man skal få sånne ting når det er vanskelig å få hjelp pga det er stengt overalt! 

 

Men ja, med vondt fra skuldrene mine og opp i ørea fikk jeg god hjelp av min kjære til å sto opp slik at jeg kom meg på jobb. Med litt sutring i bilen å veldig mye klaging fikk jeg åpnet å tatt di kundene jeg skulle ha for dagen, det hjalp jo litt. Veldig koselig å ha sånne fine kunder som lyser opp dagen din uansett hvor latterlig dårlig form du er i! 🙂 Veldig gla i jobben min! ♥ 

Uansett, jeg fikk hvert fall jobbet mine timer i dag, med min kjære ved min side og en fantastisk lærling så klarer man alt! Jeg fikk til og med kjøpt meg gardinstenger OG gardiner som kjæresten min hengte opp med en gang vi kom hjem i går! Det var også veldig viktig for meg. Liker å ha det fint rundt meg!  

Ja, dere lurer sikkert på hva som egentlig er problemet mitt. (haha, mye jeg skulle sagt vetu).. Men, dette er faktisk en advarsel til alle som er glad i twist! Du vet di dærre utrolig harde karamellene du får i den twist posen, di med sånn brunt papir rundt!? Di er farlige! På tirsdag spiste jeg en sånn, å det endte med at deler av tanna mi knakk! For ei som ikke kan huske å ha hull i tanna si, å aldri hatt tannverk var det ekstremt skremmende. Di er så harde at det er skadelig for tenna! (ja, jeg er såpass gammel nå at jeg burde tenkt såpass at man ikke skal tygge å styre osv,bla bla bla, men fy f…!!!!) Ikke bare det, men di er jo så vanskelig å svelge også, di setter seg fast overalt i kjeften! Så et lite tips som du sikkert vet fra før! Ikke gi unga deres di der greiene der!!!!! De skulle faktisk blitt borte fra twist posen, uansett hvor gode di egentlig er!

Så ja, nyttårsaften for min del ble en fin jobbdag og et langt besøk hos tannlegen med samboeren min ved siden av meg.. (jeg er jo sååå pingle så må jo ha noen som holder meg i hånda)! Men det gikk fint, å med litt bedøvelse i halve ansiktet dro vi hjem. Mens han lagde middagen og ordnet til skikkelig lå jeg på sofa´n å sov bort bedøvelsen. Å så klart når den var over kom smertene tilbake, like ille. Det har da gått helt ned på nervene.. Så nå er jeg bare skikkelig oppgitt over alt.. 😀 Aldri hatt tannverk før, men det er NOE AV det værste jeg har hatt i hele mitt liv! Å så vondt bare på grunn av en teit karamell i en teit twist pose liksom….aldri mer da!

Men, jeg håper dere hadde en kjempe fin kveld!! Så jeg ønsker dere alle et super godt nytt år♥ Så håper vi 2016 blir skikkelig skikkelig bra for oss alle 🙂