Det BESTE hårproduktet til en hektisk hverdag

Annonselenker

Har du et tørt, livløst og slitt hår?

Eller har du det så travelt i hverdagen at det er en utfordring å få vasket håret?

Eller driver du kanskje å pakker sykehusbaggen som du skal ha med deg når du skal inn til den store dagen?

Uansett hva det skulle være så er det dette produktet du bør ønske deg å ha med.. kanskje du har en veldig omtenksom mann som investerer i hverdagen din og som kan gjøre ting litt bedre for deg. Du vet, det lille ekstra..

Jeg ville bare innom for å gi dere mammaer en skikkelig god anbefaling av et produkt jeg hadde med meg på sykehus alle de tre gangene jeg fødte! Klikk her for å komme til produktet som kapret hjerte mitt og som gjorde at jeg bare kunne bli fort fiks ferdig ♥

Som frisør og mamma vet jeg at hverdagen kan være hektisk, og jeg VET at det ikke alltid er så lett å få tid til ting og tang. Jeg personlig synes det er skikkelig kjedelig å vaske håret, spesielt når jeg ikke har tid til å stå i dusjen i evigheter og egentlig bare må bli fort ferdig.

Min varmeste anbelfaling finner dere hos Lyko.com som har 25% på masse Beauty til og med 27.11.2024 ♥

Trykk her for å komme rett inn til produktet!

 

Annonselenker

Hverdagsutfordinger

Tips og triks til nye rutiner

 

Etter en lang pause på grunn av studier er jeg endelig tilbake. Her kommer det til å bli mer familieralatert innhold da jeg har tre små gutter. Jeg kommer til å dele tips og triks i en hektisk hverdag og kanskje jeg til og med kan hjelpe deg med egne utfordringer og bekymringer.

Familietid, fritidsaktiviteter, skole, trening og “dårlige” rutiner osv osv er ofte hverdagsutfordringer for mange. Det er sykt mye å tenke på hele tiden, og det er sykt mye bekymringer som kommer med det å bli mamma eller pappa. Jeg kjenner ofte på at timene ikke strekker til og at det er sykt mye å gjøre hele tiden, men jeg føler ting har blitt enklere med tiden.

Timeblocking og gode vaner har nemlig blitt min nye favoritt. Dette gjør at jeg kan fokusere bedre og få gjort det jeg skal. Jeg sier ikke jeg får gjort ALT jeg skal, men jeg klarer å få gjort noe ved å ha et system..

 

 

Instagram Lineramona