Hva har skjedd den siste uken?

I forrige uke ble jeg rett og slett tatt litt på senga. Det skjedde så utrolig mye at jeg nesten ikke klarte å følge med selv. Her må ting planlegges og ryddes om dagen. Så, hva har skjedd den siste uken? Jo, det skal jeg fortelle kort nå.

Mandagen startet med et innslag av Mio på NRK. Videoen tok helt av å har nå blitt sett over en million ganger. Helt sykt! Alt har gått som ill i tørt gress her å det bare fortsetter å balle på seg. Nå har også flere andre land begynt å dele videoen hans.

På tirsdag ringte god morgen Norge å lurte på om vi hadde tid på torsdag til å møte di i ishallen. De hadde nemlig avtalt møte med noen spillere slik at Mio skulle få spille med noen på A-laget til Vålerenga mens de laget en liten reportasje av det. Vi stilte opp å Mio storkoste seg på isen sammen med di store gutta. Tror dere vi hadde med oss en stykk rå stolt gutt hjem da eller? Den reportasjen tror jeg blir knall bra å jeg gleder meg helt sykt til å se den! Jeg vet ikke når denne kommer ut på God Morgen Norge, men det skal jeg selvfølgelig komme tilbake til 🙂

På fredag var Mio og Kim i NRK studio. Di ville ha et lite intervju sammen med Mio. Dette gikk jo også over all forventning, å den lille tassen sjarmerte seg inn der med den lille hockeybagen sin.

På lørdags morgen kom Se&Hør hjem til oss. Det var jo bare koselig, å begge gutta ga alt. (som vanlig) Både Mio og Link er jo begge veldig usjenerte på hver sin måte, så når di blir varm i trøya er det ikke mye som blir slengt under bordet her. Men andre ord, her kommer alt frem♥

Ja, det ble ei hektisk uke, men samtidig synes jeg vi kom ganske fint igjennom det. ♥

 

Følg oss gjerne på insta♥ Lineramona