Noen tanker om sommeren 2019

En liten oppdatering fra hvordan sommeren vår har vært. Mio har vært fire uker hjemme fra barnehagen å det har vært veldig fint. Vi har tatt det relativt rolig! Vi har prøvd å ikke stresse, å heller ta ting litt på sparke ettersom hvordan været har vært her i Oslo å selvfølgelig formen til barna. Minstemann har ikke vært slik veldig glad i di varmeste dagene, så der har vi prøvd å skåne han mest mulig. Mio elsker jo å bade å alt som har med vann å gjøre så her har vi måtte møtes litt på midten på di aktuelle dagene. Link har vært litt av å på i forhold til hosting og forkjølelse, så alt har blitt gjort i betraktning.. Dette har fungert veldig greit, men jeg kjenner jeg allerede nå gleder meg til neste år når Link har blitt litt større. Alle disse bekymringene jeg har i forhold til han er kjempe leit å jeg kjenner skikkelig på det til enhver tid. Vi har kost oss å vi har hatt veldig mye kvalitetstid. Noe jeg synes har vært veldig deilig!

Vi har kommet oss veldig, Mio og Link har blitt veldig avhengig av hverandre så barnehagestart ble en liten utfordring. Mio skal ha med Link på absolutt alt han skal gjøre her, å passer godt på han. Det er så utrolig godt! Di to underholder hverandre på en veldig fin måte å jeg synes det er så godt å se på de to vokse som brødre. Etter at Link kom til verden har jeg følt at vi har blitt veldig sterke og sammenknyttet! Det har satt spor i oss det som har vært, å vi setter veldig stor pris på alt vi har♥ å det er så viktig!

Jeg skal også fortelle dere det, at jeg har lagt ut en video HER nå. Mio (og Link) har fått hoppeslott å dere vil ikke tro hvor det har blitt plassert her hjemme. Jeg skal fortsette å legge ut en slags type vlogg hvertfall en dag i uka, så der kan dere følge med oss. Det blir veldig spennende og gøy så håper dere følger med!

Håper dere stikker innom, trykk HER så kommer dere rett inn ♥.

Ha en super helg ♥