Goodiebags

Di 15 første som møter opp får goodiebags som jeg er sikker på at vil settes pris på. 
Litt i det seneste laget å komme med nå, men uansett. I morgen er den store hårdagen og fredag 8.april står vi, (som alle andre Hairshop salonger), å møter deg velkommen på Hairshop Lørenskog.

Vi skal gi deg tips og gode råd om hvordan du kan ordne og fikse håret ditt hjemme selv, pluss en gratis styling! Vi står her hele dagen fra 10.00 til 21.00 å gir ut goodiebags helt til det er tomt:) juhuu, gleder oss!😊 

I kveld har vi piffa opp salongen litt så vi er klare for imårra, så nå skal det slappes av med en tekopp i hånda ♥

 

 

Handling betyr mer enn ord

Jeg ligger nå her på sofan, med Simba og kjæresten min i ben-enda og Melis på fanget å tenker som bare det. (eg har jo virkelig tid til det nå som jeg nesten må ha fyrstikker for å holde øye oppe etter travle dager). jaja, sånn er nå det.

Saken er at, jeg kan sitte her å skrive ned alt jeg tenker om hvordan livet mitt skal være og bli, men så lenge jeg ikke gjør handling ut av det vil aldri di ordene og setningene mine faktisk skje. Jeg har hatt skyhøye mål for meg selv i mange år, å det har ført til depresjon og lite energi! Ingenting av det jeg har tenkt inni meg har skjedd å det gjør at pågangsmotet mitt har forsvunnet. Jeg tror det er viktig å ha mål når det gjelder alt som er, men har man for høye mål blir det bare mange nedturer i steden for di oppturene hvor di små eller store tingene faktisk skjer. Hva med å da prøve ta en måned av gangen!? 

Mitt mål denne måneden er å ha fokus på det å komme meg i form og holde det ryddig å pent her hjemme. Må få med at det er veldig vanskelig med mye oppussing som har stått stille en liten stund, å med alt kaoset som er her kommer det til å bli et lite mareritt, men det kan bare bli bedre uansett! Jeg er nødt til å prøve så godt jeg kan å holde ting under strukur og ordning. For det er egentlig sånn jeg er, vanskelig for mange å tro på det for di som kjenner meg, men det er faktisk litt viktig for meg å ha det ryddig! Litt hjemme trening på alle områder i starten tror jeg faktisk vil fungere for meg også faktisk. Let´s go for it!  

 

Gjensynsglede

Heija! Nå er det ei som er veldig lykkelig her! Ja, kanskje ikke bare jeg men kjæresten min også! I går kveld fikk jeg en telefon om at kjæresten min hadde klart å fått fly hjem fra Bangkok. Nå har han endelig kommet seg hjem å jeg var på Gardemoen klokka 07.00 i dag. Overlykkelig♥

Dette har vært det værste jeg har vært med på når det gjelder bare en liten utenlandstur som kun skulle vare noen dager, men som plutselig drøyde ut veldig mye lenger. Enda værre har det nok vært for kjæresten min. Nå har han altså sittet på flyplassen i Bangkok i 5 dager fordi flyselskapet han reiste med ikke kunne booke om billetten å hjelpe han hjem! Di klarte ikke å booke om reisen slik at han kom seg hjem før gjennom en fleksibillett, så vet dere hva som måtte til? jo, det måtte en lege til, EN eneste mann måtte til for å hjelpe å som klarte å gjøre jobben på 1 time. Han ene mannen gjorde en jobb på en time, som da flyselskapet ikke har klart på 5 dager.. Det er servicen sin det tenker jeg…ALDRI MER FOR Å SI DET SÅNN!!! 

Nå er hvert fall marerittet over, så slipper flere bekymringer nå! Vi kan endelig nyte fredagen i kveld sammen bare jeg kommer hjem fra jobb, vi kan legge oss sammen i kveld å sove godt SAMMEN igjen. ah, kjenner jeg er 10 kilo lettere og veldig glad! ♥ LOVE YOU♥

Ha en super helg alle sammen ♥