Long time, no see

Hallohallo.. Nå er det veldig lenge siden jeg har vært innom her igjen å jeg har nesten litt dårlig samvittighet for det. Eller, det merkes at jeg har vært lenge borte fra pc`n i det hele tatt. Jeg har vært litt sykemeldt å diverse så har egentlig bare holdt meg litt unna, samtidig som jeg har flyttet å alt har generelt vært et kaos. For øyeblikket bor jeg hjemme på Kirkenær siden vi var så uheldige med utleierne av leiligheten vi bodde i. Lang historie, men di folka vi leide av var ikke helt på nett for å si det mildt!!! Derfor bor jeg nå hjemme for en liten periode til ting har roet seg. 

Jeg har da alikevel fått gjort noe under slaga her. Jeg ble med lillesøster`n min til Göteborg på partillecup, hun spiller jo håndball å jeg synes jo det er så gøy å se på dissa jentene. Så, for å komme meg litt unna, å tenke på noe litt annet ble jeg med dit 🙂 Kjempe koslig, å ikke minst kjempe gøy å være barn igjen i Liseberg!

 

 

 

 

 

 

 

Bikbok

 

Heia.. Må jo nesten ta turen innom her når jeg har tid. Skulle ønske det skjedde litt mer positive ting i livet mitt enn det det gjør slik at jeg kunne skrevet mer, men det kommer seg sikkert 🙂 Forrige uke flyttet vi ut av leiligheten på Lørenskog, så hadde ei veldig travel og slitsom uke der. Nå har vi hvertfall fått med oss alle tinga hjem så det kan stå der til vi finner ut av hva vi skal gjøre for noe. Nå har jeg bare fått nok av flytting å diverse, så nå skal jeg ta meg to uker hvor jeg bare skal slappe av! (Obs, se opp for gale utleiere om dere skal leie leilighet!!!)

Sommeren er jo hvertfall her nå å det er så fint! Gikk innom bikbok på Triaden for å se litt å fant jo så klart noe jeg kunne ha på meg i sommer.