11 fantastiske uker

11 uker sammen med deg♥ 

Sommeren i år har vært helt fantastisk! Mio Nathaniel kom til verden i starten av sommeren og vi har kost så masse sammen. Vi har blitt kjent på en helt fantastisk måte å jeg er overveldet av følelser og inntrykk av den lille krabaten! (som jeg har nevnt tidligere) 

Selvom vi ikke har fått vært på noen ferie i år så har tiden sammen med han vært 100 ganger bedre å vi kan bare glede oss til somrene sammen hvor vi faktisk skal på ferie sammen og nyte tiden. Vi har jo ikke selvsagt ikke sittet i leiligheten hele sommer, vi har jo kost oss masse ute og vært på trilleturer nesten hver eneste dag uansett vær og vind.

Denne uken har vi også vært på sørlandet en tur hvor vi har kost oss i fint vær for det meste. Vi dro på tirsdag og sov på hotell til torsdag hvor vi også var en liten tur i dyreparken der. Snart tre måneder å vært i dyreparken for første gang er jo gøy, selvom du ikke får med deg så altfor mye enda.. Men det kommer flere turer♥ Jeg er hvertfall veldig heldig som får ha med deg på tur, å en snillere liten gutt tror jeg man skal lete lenge etter♥

Facebook spam

Dette brukte vi søndagen på.. 

God mandag! Jeg tenkt på en ting… Isteden for å spamme alle på Facebook så har jeg laget en egen Facebook side hvor jeg legger ut innlegg relatert til bloggen. Da kan heller di som ønsker å følge Mio Nathaniel og meg, å våres hverdag i Oslo heller følge oss på lineramona på Facebook♥ Jeg skal da prøve så godt jeg kan å ikke legge ut på min egen side å spamme alle som ikke er såå interessert 😀

Facebook siden er og blir som den blir siden jeg aldri har vært no særlig teknisk anlagt. Jeg er rett og slett veldig uintelligent på di områdene som har med data å gjør så veldig uheldig der. ;D Håper Mio Nathaniel blir bedre på di områdene der men slett ingen tvang det heller.. ;D 

Facebook: Lineramona

Insta: Lineramona

Snapchat: linee92

♥♥♥

Navnet er bestemt

I dag er du 10 hele uker å du er så utrolig snill og god! Du sover godt, spiser godt og bleiene skifter vi ganske ofte..(bank i bordet)! Du smiler og ler så utrolig søtt noen ganger at jeg får tårer i øynene! Ja, så ille har følelsene mine tatt overhånd etter at du kom. Det skal lissom ingenting til lenger før tårene spruter, du er bare så utrolig♥ Helt merkelig noen ganger. 

Men, etter mange uker og måneder med krig så er navnet ditt endelig i boks. Du har fått et unikt navn som passer deg helt perfekt! Jeg er så stolt av deg at hjelp, min lille Mio Nathaniel♥ Jeg elsker deg♥

 

Nå er det nok!

Nå er det bestemt! Jeg er bare nødt til å gjøre noe med det. Jeg er nødt til å komme i gang så det er slutt på å kun være et støttemedlem. Jeg skal nå melde meg inn på et trenings studio å faktisk dra å trene. Jeg skal ikke være ei gammal sutrete kjærring om 10 år, som ikke kan leke med barna mine fordi jeg er for skjør her og der når jeg er 40 år lissom. Nå er det nok! ………..(det er motivasjonen om dagen) 

Det som er, er jo at jeg vet at jeg kan være så super flink om jeg bare vil, å tid til å trene har jeg liksom alltid. Så ja, nå er det nok tenker jeg! Nå skal jeg faktisk dra å melde meg inn på trening senter her borte slik at jeg er nødt til å starte. Hvert fall slik at jeg er på god vei til å starte.. Jeg håper bare jeg klarer å være såpass flink at jeg holder det jeg sier nå, kjett å drite seg ut nå lissom. Håper jeg klarer å få inn litt rutiner igjen for det er faktisk mange herrens år siden nå. Nå har jeg både kjempe lyst å masse tid til å komme i gang så….ja, Wish me luck ♥ Detta skal jeg klare! 

God morgen♥

 

Navnekrig

Hvem hadde trodd at det skulle være så utrolig vanskelig å finne et navn til sønnen sin? Jeg har googlet navn i flere år å skrevet nes mange som jeg synes var fine. Jeg hadde nesten alt klart til den dagen jeg skulle få vite at jeg skulle bli mamma. Jeg hadde så mange navn som jeg synes var fine, å jeg hadde plukket ut di jeg synes var finest slik at den dagen jeg skulle finne navn til barnet mitt ikke skulle bli så vanskelig. Jeg trodde ikke det skulle være noe som helst problem å finne et navn til barnet mitt.

Jeg har hatt mange forslag, å jeg har fått mange forslag. Noen synes det og det og andre synes det, men til syvende og sist så er det jo faktisk mor og far som skal bestemme dette. Vi har vært frem og tilbake, mange uenigheter og nesten kranglinger pga navnet. Vi har hatt så mange forskjellige meninger alle mann om dette navnet at hjelp. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at det skulle bli så vanskelig å sette et endelig navn på den skjønneste skapningen, men jo..det er faktisk noe av det vanskeligste jeg har vært med på. 

For min del kunne han bare het “skatten min”, for det er jo det han er. Men siden det ikke bare er jeg som skal ha han i livet mitt så må vi finne et fint navn til han. Så navn vil han få♥ 😀 

    

hvordan beholde det lille extra?

20.05.17 skrev jeg..

Ukene går å 11 kilo tyngre er jeg blitt på disse snart 9 månedene. For å være helt ærlig så har jeg faktisk ikke følt meg så “vel” på snart 4 år. Jeg synes det er veldig gøy at jeg ikke får på meg buksene mine som nesten var for store i størrelse XS/24/32 før jeg ble gravid, toppene i størrelse XS som plutselig har blitt mage topper og kjolene i størrelse XS/32 som jeg nå fyller 110% ut.. Så klart “klager” jeg på at jeg ikke har klær osv nå selvom jeg har det, men nå synes jeg dette faktisk er et bedre “problem” enn det problemet jeg har når alt er for stort i XS og de klæra som sitter som svarte søppelsekker. Men det er vel sånn at man aldri er 100% fornøyd uansett hva man har og ikke har ;D

Men med andre ord så skal jeg prøve å beholde de ekstra 11 kiloene jeg har fått pga babygutt så godt som mulig, men hvordan i alle dager skal man klare det? Kanskje er jeg så heldig at kroppen faktisk har forandret seg litt slik at det ikke blir så lett å rase ned i vekt.. Det hadde hvert fall vært fint, for det må jammen være bedre å måtte gå opp en størrelse i klær, enn å ikke ha noen verdens ting å gå på. Former er fint så håper jeg er en av di heldige!!♥

Dette skrev jeg akkurat 2 uker for guttungen kom til verden, en uke etter var jeg tilbake til den gamle Line. Kroppen min var NESTEN akkurat som før, men matlysta har aldri vært bedre. Rart med det, men nå er det nok ♥ Noe skal jeg da kunne klare å gjøre!

♥♥♥

 

     

LagreLagre

Redningen i sykehus veska

Nå etter at jeg ble mamma er det ikke alltid like greit å stå i dusjen flere timer. Jeg har ikke alltid tid til å vaske håret to ganger med shampoo, gi det den gode kuren jeg vil som skal sitte ei lita stund og fullføre det hele med en god conditioner. Samtidlig skal man jo vaske kropp og shave her og der. På sykehuset fikk jeg oppleve at jeg i tillegg ikke orka å stå i dusjen så altfor lenge, skikkelig svimmel og vondt her og der var jo det uaktuelt også.

Etter en fødsel som varte noen timer så føler man klart at det hadde vært deilig med en dusj etterpå, selvom man også kun vil ligge å kose på den velskapte lille babyen. Men heldigvis hadde jeg redningen for håret mitt i toalettmappa mi som gjorde at det ikke tok altfor lang tid i dusjen, (heldigvis)! Det ene produktet gjorde all jobben og underverker å det føles alltid like bra ut! Så derfor….jeg anbefaler alle å ha med seg dette i toalettmappa si på sykehuset, å hvertfall hjemme etter man har fått barn! Det er shampoo, kur og conditioner i ett og samme produkt! Det gir en så utrolig god mykhet til håret og samtidlig proteiner og fuktighet! Et skikkelig pleiende produkt til også et slitt og ødelagt hår! Altså, jeg er så super fornøyd med dette produktet, å det går så fort i dusjen! Jeg anbefaler det på det sterkeste!

Til alle gravide og ikke gravide for den saks skyld, husk denne i veska di om du skal på sykehus i nærmeste fremtid, på ferie eller bare skal være hjemme 🙂 Det passer perfekt til en stresset hverdag også. 



Jeg er super fornøyd!♥