Påsken; vi kom oss hvert fall i gjennom

Heija. Påsken i år ble ikke akkurat som forventet! Samboeren min dro bort en liten tur rett før påsken, men heldigvis skulle han da komme hjem litt før slik at jeg ikke ble sittende igjen her med alt alene. Sånn ble det ikke! 

Jeg har nå sittet oppi skogen her alene i to, snart tre uker å kjenner jeg begynner bli smårar! Jeg har da heldigvis vært hjemme i Grue en mindre periode også, så det har vært kjempe fint å komme seg litt hjem til familie å være sammen med di i påsken. Veldig deilig å ha en familie/et hjem man kan komme “hjem til”, å at det enda føles ut som at du bor der fordi alt er som før. Alt føles så riktig uansett liksom. Skulle selvfølgelig ønske kjæresten min var her sammen med meg men det har vært en veldig vanskelig periode nå! Mer om det skal jeg fortelle etterpå. 

Jeg gleder meg allerede til neste påske, for da skal det absolutt ikke bli slik! Nå skal det planlegges mye bedre enn det vi har gjort hittil slik at vi begge slipper så mange nedturer hele tiden, å forhåpentligvis snart blir vi ferdig med dette marerittet som enda ikke er over! 

Heldigvis har jeg selskap hele tiden alikevel. Det har blitt veldig mange turer i skogen med Simba i påsken, så han har hvert fall kost seg max å jeg føler meg litt bedre av den grunn! Man blir litt kvikkere av å kommer seg opp om mårran å komme seg fort i aktivitet, å det er også veldig godt for Simba siden han må ut å få ut litt energi! Det har vært helt greit 🙂 Melis er litt der at hun liker å sove å kose litt ekstra mye så hun har ligget i sofan for det meste av påsken å kost med katta til lillesøster´n min. Lat liten skapning enda, men det snur nok etterhvert 😀 

Håper hvert fall alle har kost seg, enten om det har vært på fjellet eller hjemme med familie♥ 

 

 

solbærtoddy og sofakos

Ja, nå er det snart påske å vi har et så herlig vær ute! Det er så fint at man får lyst til å kle av seg alt man har å bare suge til seg den sola som kan gjøre at du får en litt freshere look! Veldig synd at influensa går for fullt over alt å at jeg har vært så heldig å sugd til meg den for fullt! ryggvondt til 1000 og influensa som herjer kroppen er ikke kult når man våkner så tidlig av et så fantastisk vær! Men sånn er det nå, sofa og tv med solbærtoddy i hånda skulle man vel tro at ting vil fungere litt etterhvert hvertfall. 

SÅ, da sitter jeg nok en gang helt alene på en fredag langt oppi skogen her. Noe jeg absolutt ikke hadde valgt igjen om jeg kunne!

Håper dere nyter helgen til di som har fri å håper finværet fortsatter hele påsken 🙂 


En finværhilsen fra oss to♥

Hjemme

Hallo:) nå har jeg kommet meg hjemover å i dag bærer det opp til fjells! Igår hadde jeg en kort dag på jobb, så var det enda en sjekk på sykehuset før det bar oppover sammen med Melis. Da dro jeg rett til Kirkenær slik at jeg fikk være med på å hente småtrolla i barnehagen, det er noe jeg synes er så kjempe koselig. Di blir så glad, jeg blir så glad å alle er så glad! :). alt er bare så urolig koselig! 🙂 hihi.. Så var det middagstid å når jeg skulle dra til mamma å holse på der skulle så klart Lucas være med tanteLine sin, så da ble det litt Lucas&TanteLine tid akkurat som før♥

Vi våknet klokka 07.13 i dag, (blir så glad inni meg nær det første jeg ser når jeg åpner øynene er et lite ansiktet se så søtt opp på meg å sier; tante Line, kanskje vi skal stå opp å se på litt Barne-TV!? altså)! 🙂 så da var det bare å stå opp å lage fyr i ovnen og litt sjokomelk. 

Nå kommer snart Storesøster’n min å henter meg og Lucas, så da blir det kvalitetstid sammen med di i dag. ♥ jihuu

 

Ha en fin helg/lørdag alle sammen♥

Søteste

Hva skjer med gutter og mindre hunder? Spesielt chihuahua…

Jeg har ønsket meg en litt mindre hund veldig lenge nå og siden jeg er veldig glad i hunder og dyr generelt fikk jeg det. Men det var en liten betingelse fra samboeren min;- At han skulle få slippe å gå tur med den, spesielt om hunderasen heter chihuahua. Slippe å vise seg alene med den..

Det er så klart helt greit, svarte jeg og flira litt over det! (“tøffen”)

Jeg skal gå tur jeg, jeg skal ha hu med meg overalt jeg, å jeg skal passe på den som et lite barn! Fordi det faktisk er et lite barn å fordi den trenger kjærlighet og omsorg hele tiden, akkurat som alle andre dyr og barn.

Men hvorfor så flau over den stakkars lille hunden da? Det er jo en hund med fire bein akkurat som andre hunder, bare at den er veldig liten og har små korte ben. Den trenger å bli litt bært på når den er litt redd og kald, ellers har den bein å gå på den også sånn som alle andre hunder. 

Når vi var å henta den væsle jente vår snudde det seg litt om for han kjæresten min. Han ble plutselig litt myk, han ble nesten litt forelsket i den lille jenta som møtte oss i døra. Han fortsatte på veien hjem å fotalte meg hvor søt og fin lita jenta vi har fått oss. Han klarte ikke helt å ta øynene bort fra henne. Men fortsatt fast bestemt på enda så klart, at han skal ikke vise seg alene med hu i rosa bånd, ikke snakk om! 

åjoooda 🙂 her om dagen når vi var i oslo fordi jeg skulle til legen kunne jeg jo ikke ta med meg den lille jenta inn på legekontoret. Da måtte jo han da så klart passe den lille jenta, helt alene, i byen. Jeg spurte han om han ikke kunne være så snill å stikke på butikken for meg siden jeg var så tørst, å MÅTTE ha snus siden jeg var tom. Jeg nekta han så klart å la hu sitte i bilen alene, det skjer ikke, aldri! Å tror heller ikke han hadde latt det skje for å være ærlig, men man må jo få protestere litt hvis det gjør at man føler seg bedre med tanke på situasjonen. haha! Så, det ente da med at han satte på det rosa båndet mens han sa; hærregud Line, du får meg til å gjøre så mye rart du! -og tuslet ned på butikken helt alene med Melis mens han mumlet med grov stemme etter meg; Line, nå skjer jo det som nettopp IKKE skulle skje daaa!! -jeg går her med en hvit liten chihuahuajente med rosa bånd, tror du jeg føler meg som et ekte mannfolk da eller???? hmf…. XD (jeg flirer litt enda med tanke på synet) Det gøyeste var at når jeg tok bilde å erta han litt kom det forbipasserende eldre damer å flira litt søtt også. 🙂 njaaa

Så der gikk han, med en liten kremhvit chihuahua jente, med både rosa halsbånd og rosa flexibånd♥ Noe så vakkert! Det er jo bra han har såpass BRA selvtillitt at han ikke lar seg knekke helt da x) Det er jo bare en LITEN hund 🙂 (Jentene kommer til å snu seg og sikle etter deg kjære ;))

Di søteste jeg jeg vet om😊


 

Likheten mellom chihuahua og gutter? 

1. Di er veldig kosete og kan ligge på fanget og kose i evigheter♥

2. Di er noen fine sjarmører♥

3. Di kan fort glefse til andre folk (gutter) om noen kommer å tar på deg♥ 

4. Veldig trofaste små jævler om di liker deg♥

5. Veldig tøffe på utsiden og veldig mye på innsiden♥

 

 

Idolfredag

OMG!! Når man sitter framma pcskjermen å koser seg på Nelly med alle godsakene der en fredags kveld, alene! Idol lavt i bakgrunnen å plutselig kjenner man frysninger på ryggen fordi man hører en knallbra stemme/sang. #denfølelsen

Marta Elise! Du ga meg frysninger fra lilletoa og opp til hårrøttene med sangen “love the way you lie”!!! Det er en grunn til at du står der du gjør, å fortsetter du slik vinner du hele dritten! Du er rå! Lykke til videre♥

Jeg måtte bare få det ut på en eller annet måte, klarte ikke dy meg. Haha!! God helg alle sammen♥

Hu spissa ørene hu her også ;D hihi…vi likte det med andre ord!!!!! ♥

 

 

 

Enda en vinterdag

Det snør det snør, å det snør enda litt til! Det er fantastisk fint ute nå, kjempe trivelig faktisk!

For min del kunne det vært sånn hele vintern, men akkurat nå når mars har kommet så begynner jeg å glede meg til sommeren! Jeg bor så langt oppi skogen at når det blir for mye snø eller om vi har for dårlig vær så har vi dårlige signaler på tv´n..haha! Nesten så vi ikke får sett et program utenat det blir brutt nå og da. Pluss at jeg må rydde vei for snø på hele gardsplassen før jeg kommer meg noe sted.. Men sånn er det! 

Vi har vært i Oslo en liten tur i dag, Melisa, Simba og jeg har gått en liten tur å nå skal jeg vaske litt klær.. Mens jeg sitter her å skriver nå har jeg Melisa på den venstre siden av meg som driver å napper meg i armen å skal ha oppmerksomhet og på min høyre side har jeg Simba som titter litt oppgitt opp på meg. Venner for livet står på på tvnorge, å fredagskosen har sneket seg frem.

En liten hilsen fra oss:) Ha en god helg alle sammen ♥


 

Kardashian flette

Fletter er så kuult! 
Dere som følger med på dissa kardashian jentene på TV, eller følger med på insta vet hva jeg snakker om!? I hvertfall så synes jeg fletter er så utrolig kult å det er noe jeg kunne gått med hele tiden egentlig! (Hadde jeg hatt en stylist som fulgte meg døgnet rundt hadde det jo ikke vært no problem å sett smashing ut hele tiden), for det tar jo litt tid noen ganger. Men nær jeg ser noen med kule fletter så blir jeg så inspirert, synes det er så fint, sexy og kult på samme gang! For det er jo det, man kan jo bruke det til alt! 

Såe, på jobb, når vi ikke har så mye å gjøre når det er litt stille i salongen Osv.. Da setter man seg ikke nødvendigvis ned for å gå på Facebook og sturer der. NEI! Da er det MANGE andre ting man må gjøre nemlig, å det er likseså viktig å øve seg på ting man synes er gøy eller kan bli bedre til. 

Når man har en super dag på jobb foreksempel, da kan vi fort bli veldig inspirert av noe helt annet enn hva man jobber med selv og bli veldig kreative, inkludert med oss selv! Vi finner frem alle di 100 produktene vi har i salongen, setter på litt kul musikk, stiller oss framma speilet å digger oss selv til det fulleste! Haha, neida..joda, neida:D 
Vi kliner oppi det ene og det andre vi trenger for å få til en look som skal sitte skikkelig. For det må’n ha, produkter som fungerer! Ellers blir det vanskelig å få til noe, det sier seg jo selv! 🙂

 
Sååå, jeg må bare vise dere litt skrytebilder av meg selv som jeg har gjort! Synes jo det er veldig gøy:) 


 

Hot or not? 🙂 

 

Di første bildene av den skjønneste

Tenkte jeg bare skulle legge ut di søteste bildene av den vesle jente mi. hihi 🙂 veldig stolt av lille Melisa som hu heter. Nå er hu 10 uker gammel, men disse bildene er fra når jeg fikk hu å fra di første dagene. Veldig rolig lita frøken, men som også kan være skikkelig tøff har jeg funnet ut. Andre dagen jeg hadde hu fikk hu være med meg på jobb en sjapp tur å det gikk så fint! Veldig behaglig lita jente å ha med seg. <3 

Vi passer så godt i lag 🙂

 

 

My Valentine <3

Ja, jeg vet det kommer litt sent, men det har sine årsaker det også! Jeg vet jeg sa at februar var en pyton måned, å det var den. Men så var det noen fatastiske lyspunkt alikevel! 🙂

Jeg var ganske så furt på valentines siden samboeren min ikke hadde fikset til noe speaielt. Han sa han hadde noen planer, men di planene var da tydlighvis ikke den dagen.. Jeg var så utrolig skuffet på han siden jeg som alle andre jenter elsker å bli overrasket, å spesielt på sånne dager. Ja, faktisk den værste valentines dagen på århundre! (men til hans forsvar, det ble bedre!)

17.februar kom samboeren min på jobben min for å hente meg, det var da tre dager etter valentine å jeg var fortsatt litt småfurt på han. Men, når han kom å hentet meg hadde han med seg et lite rosa halsbånd, et lite rosa flexibånd og en liten blå seng. æææ, “nå skal vi ut på tur” 🙂 Vi skulle nemlig hente den lille prinsessa vår som jeg forelsket meg i på bare få sekunder over et bilde. Som jeg hadde mast om i evigheter å få møte. Ei nydlig lita jente på 8 uker som var klar for å møte den store verden alene uten mamman sin. Ikke rart jeg måtte vente litt lenger enn akkurat 14.feb! 

Såe, jeg har blitt mamma igjen til ei lita prinsesse <3


#happyface

Ha en super torsdag <3

 

Februar

Februar måneden var vanskelig å komme seg igjennom! Men her er jeg igjen, nye håp om at ting vil ordne seg å tro på at fine ting vil skje! 
Jeg er fortsatt sykemeldt å tar en og en dag om gangen selvom det er mye press fra alle kanter. Tanker som surrer seg rundt i hodet mitt å tider med uforklarlige smerte fra en annen verden. Ja, nå har det vel nesten blitt en del av hverdagen å ha mye vondt i kropp og sjel, men skulle jo gjerne hatt noen forklaringer på ting. Men det får vente! Nå er jeg her igjen, å håper på å fortsette den veien! 

 

Håper den kjedelig februarmåneden ikke tok knekken på dere:) nå er det mars, å lysere tider er i vente<3 heldigvis! 🙂