Årets deijt

Hallo alle sammen!! Hva skal dere gjøre på den store dagen?

Jeg…I år har jeg bestemt meg for å ha det veldig koselig på nyttårsaften, inkludert uten alkohol og festligheter.. (vi vet jo alle hva som skjer med fornuften når alkoholen strømmer gjennom i blodet) Jeg har tenkt å starte det nye året på en veldig rolig og avslappet måte. Kall meg kjedelig, men jeg er litt lei av å våkne 1.januar med fylleangst faktisk. Lei av å enten være skuffet eller at ting ikke går sånn som det skulle gå i hode mitt. Såe, i kveld blir det bare samboeren min og meg. Vi har planlagt at vi bare skal ha det fint sammen vi to i kveld. Så det blir bra, gleder meg til kjærestekos på en slik dag:) pluss at vi har en hund nå og to katter nå. Er ikke helt sikker på hvordan min kjære Simba reagerer på raketter å hele den pakka der enda, så vil bare at han skal være hjemme med oss. Nyttårsaften er absolutt ikke for dyr, men alle reagerer jo forskjellig. Derfor er det greit å se hvordan dette blir. ♥

Jeg skal jobbe fra 9 til 4, (jeg vet, kjempe teit!!), men kjæresten min har lovet meg å lage i stand til alt vi trenger her hjemme, så da får jeg bare stole på det! Vi skal nok klare det sammen 🙂 Gleder meeg♥

Håper dere får en kjempe fin kveld alle sammen, åsså får jeg håpe dere alle får et godt nyttår!♥

(Dette innlegget skulle jeg lagt ut før jeg dro på jobb i dag tidlig, men rakk ikke av forskjellige årsaker) Så vil dere vite hvordan kvelden min egentlig ble så følg med!!!! ;D

Slutt på juleferien

Det er nå i slutten av desember igjen dere! Tiden flyr! Hvert år sier jeg at jeg skal være tidlig ute med det ene og det andre, men når alt kommer til alt og desember har starta har jeg ikke engang startet med noen ting. Det er en dag igjen til nyttårsaften, hjelp! Jeg har liksom en hel del å gjøre før det nye året kan komme. Skjønner ikke hvordan jeg skal få tid til alt som er! Dette er liksom det samme hvert eneste år, at den siste julegava blir kjøpt på julaften, vaskinga blir flytta til akkurat i slutten å jeg har ikke fått gjort noen til av det jeg skulle.. MEN, 2016 kommer uansett! 

Jeg sier hvert år at den siste uka, så er det jobb, å når jobben er ferdig skal jeg kun hjem å kose meg.. Den siste uka skal jeg liksom ikke ha noen bekymringer fordi da skal jeg sitte å se på tv, spise mat og bare nyte julestemninga. Få julestemninga. Jeg elsker julen å alt som er rundt akkurat da, synes det er så koselig! Bare synd alt går så fort!

Desember er jo en typisk måned hvor det er helt kaotisk i salongen osv også, akkurat denne måneden har jeg ikke noe liv utenom jobb. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle få den kabalen til å gå opp, men jeg fikk det til til slutt. Man må liksom ta ting som det kommer, selvom det er det som skjer uansett!  

Nå skal jeg til besteforeldrene min å ta en aldri så liten permanent på ho mor, før det bær hjem igjen. Imorgen skal jeg en tur på jobb så da blir det ikke mer late dager på den jenta her 🙂 


 

 Det er lov å prøve å stresse ned litt før det nye året kommer♥ Pust mellom slaga! 🙂

 

Det snør

Jippi, i dag kom det endelig snø. En etterlengta hvit vinter kom på dør i år også! Kom vel litt senere enn bestilt, men det gjør vel ingenting 🙂 

Så, da var det jo bare å komme seg ut å leke i snøen da, mens mamma lagde mat til vi skulle kose oss.. Det beste med julen er definitivt å komme hjem til god mat og hyggelig familie selskap! Bare det å være sammen med familien, det å samle sammen kreftene å starte det nye året med masse mat på samvittigheta.. Hihi! Det er en fin måte å møte det nye året på 🙂 

Håper alle har hatt en fin jul hittil, å ønsker videre en fin jul <3

 

 

Jul uten snø

Typisk Norge! 

I går når jeg kom hjem til bygda igjen så tenkte jeg; åh, imårra er det nødt til å komme snø, jeg ønsker meg virkelig snø selvom jeg vet at oddsen på det var lik 0.. -Jeg spurte tantebarnet mitt her om dagen, om han gledet seg til jul!? Da jeg fikk svar tilbake at; Så klart tante, jeg gleder meg til jul for da kommer det jo snø!! ♥  ……åh, skulle virkelig ønske jeg kunne gjort no med det! 

Men neida, det får jeg ikke gjort no med, å det kom heller ingen snø.. Detta er faktisk den første julen jeg kan huske hvor det er grønt og trist ute. Gjørmete og vått overalt, å det slutter liksom aldri å regne..kjedelig!! 

Så da er det en ting å gjøre da, siden det er så mørkt ute uansett nå så får man bare tenke at det er snø ute å holde seg inne. Sette på litt julemusikk eller en julefilm og spise masse god mat! Sette seg litt tilbake å nistirre på barna som pakker opp pakker å som koser seg a likevel, for di lever jo i nuet å har det helt supert.. Å så deilig det må være for dem! 

Åsså er det en ting til, man må jo gjøre det beste ut av det uansett! Så, før jeg og lillesøstra mi dro til tantebarna våre å spiste julegrøt, for så å bli med mormora våres i kirka på julaften så tenkte vi at vi måtte gjøre no gøy.. Bare for at vi selv syntes at vi er så morsomme, å for at vi er så lei oss for at vi ikke får snø på selveste julaften måtte vi bare sprite opp stemninga litt! Vi får ikke gitt dere snø, men vi kan jo gi dere noen “glansbilder” av oss selv.. 

Her er årets stolte julebilder 🙂 Hvor ble det av den hvite julen liksom? 

GOD JUL ALLE SAMMEN♥ Håper kvelden deres blir heelt super!

 

9 gode grunner,-kom deg ut i friluft!

Ja, dere hørte meg.. Begynner jo å dra på åra her, å føler meg bare eldre til sinns for hver eneste dag som går. Derfor har jeg satt sammen noen fornuftige grunner for å holde seg frisk og rask og for at akkurat skog og mark er bra for deg, uansett alder.  9 gode grunner mikset sammen av moi ;D hihiiii…  

1. Isteden for å jogge på bar asfalt, altså, på et hardt underlag føler jeg at underlaget i marka er mer bevegelig, å gjør at anklene forsterker seg. Ikke nødvendig vis bare anklene, men siden jeg har slitet en del med di selv så føler jeg det er mye bedre å bevege seg på enn asfalt! 

2. Når man er i marka har man som oftest et mer turbulent terreng, å man trener lettere rompe og lår ved å gå opp og ned her og der å man beveger seg mye mer uten at man tenker over det. Så klart kan du løpe i oppoverbakker osv også, men igjen,- du har et bedre underlag!

3. Man blir faktisk i mye bedre humør når man er ute i skogen! Man merker det både på kropp og sjel. Å har man med seg barna sine er dette bedre for di enn å sitte hjemme å spille pc spil.. Dere får kvalitetstid sammen, å litt roser i kinna er bare bra for oss alle.  

(dette er da det lille barnet mitt)

4. Mange sier; nei nå får jeg gå ut å trekke litt frisk luft,(å da er det i sammenheng med å ta seg en røyk som oftest)!? Det er feil!! Skal du ha frisk luft, da går du til skogs. Det er ikke et bedre sted å trekke frisk luft på enn der.

5. Det å gå ute uten at man hører noe annet enn bare vind og fuglene som kvitrer gjør noe med en. Man kan tenke litt fritt, å man føler seg mer fri. Hvert fall om du er innstillt på å faktisk ta deg en tur for å “slappe av” i hodet. 

6. Har du en dårlig dag, ta på deg treningsklær å løp ut. Få ut litt frustrasjon ved å løpe/gå i dine egne tanker et lite øyeblikk. Alle trenger uansett litt alene tid med seg seg for å sortere litt tanker som kommer inniblant. 

7. Er man så heldig å har en hund så gjør du ikke bare deg seg en tjeneste ved å gå rundt i skogen, men også bestevennen din 🙂 Simba hvert fall, (hunden min), løper rundt som en duracell kanin. Han blir drit sliten av å være både oppe, nede, her og der, pluss at han virker som verdens lykkeligste når han får løpe av seg litt.

 

8. Veldig deilig å ha noen faste rutiner med kjæresten sin som gjør at man kan kose seg i lag samtidig som man kan holde seg i form♥

 

9. Sist men ikke minst; Har du en samboer/kjæreste? Ta han eller hun med deg ut en tur, mulig sexlysta øker også 😉 (det er jo faktisk den beste treninga har jeg hørt)

Reklame
Genseren jeg har på meg kan man kjøpe på Get Inspired , den er faktisk på 33% nå.. (gratis reklame), men jeg er såå fornøyd med den og nettsiden dems er kjempe fin.. Di har også veldig masse fine og deilige treningsklær på nelly.com nå også.. Som jeg har sagt tidligere så er jeg jo veldig glad i Kari traa, elsker fargekombinasjonen å har masse undertøy derifra. Her kan du komme rett inn på siden til Nelly hvor di har kjempe mye fint! –> Kari Traa fra nelly , dere bør sjekke det ut! 🙂 ♥

 

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær 😀 Ha en fin fredag alle sammen og masse god helg!!♥

Hjeeelp, kjære dere!!

Dette er et problem! Et skikkelig irriterende problem som jeg har tenkt til å dele.. ;D 

I dag har jeg så utrolig vondt i ryggen min å hodet mitt verker mer enn noen gang! Jeg sov nemlig på sofan i natt. Ja, sofan…..Vil dere vite hvorfor? Hvorfor jeg sover på den harde og vonde sofa´n istedenfor den myke, deilige senga mi som jeg er så glad i.. Senga mi som jeg kan snu meg som jeg vil i, å som jeg kan ligge både på kryss og tvers i uten at jeg detter ut.. Den jeg sover så godt i å våkner uthvilt i hver morgen, (omtrent)♥

Joda, min kjære samboer snorker så ubeskrivelig høyt at jeg aldri klarer å sovne. Det skjærer i ørene mine, å uansett hvor mye jeg vrir meg unna hjelper det svært dårlig. Akkurat som at han veit det selv mens han sover, at han bare må opp i ansiktet mitt å lage di forferdelige ulydene. At han gjør det bare for å irritere meg liksom. (jeg vet jo at han ikke gjør det med vilje), men for det! Det er veldig frustrerende. Han lover meg hver kveld at han ikke skal sovne før meg fordi han vet det selv, å han vet hvor fælt jeg sliter med å få sove fra før av, å det hjelper svært lite at han “skriker” meg i øret hver kveld før jeg skal sove.. Men neida, med hans sovehjerte så sovner han bare hode rører puta å gud hvor irriterende det er! Ja, skikkelig! Så derfor mine venner/følgere! Derfor sover jeg på en hard sofa så altfor ofte..

Noen som har forslag til vidunderkur mot snorking, som hjelper!!!!? ;D hihi..

Viktig å holde seg aktiv

Heia! Det har skjedd så mye i det siste. Nå er vi snart midt i Desember å jeg kjenner stresset sniker jeg mer og mer på. Desember for min del er det bare jobb jobb jobb og ingen fritid, å enda værre er det mot slutten av måneden! Men sånn er det vel for di fleste kanskje!? 🙂  Jaja, vi får bare henge med så godt vi kan å prøve puste mellom slaga..

Puuh, blir heldigvis ikke så altfor masse stress for min del, siden jeg bare jobber 50% men kjenner det godt 🙂

Den helgen som var hadde jeg det hvert fall kjempe fint! Jeg har vært med tantebarna mine hele helgen, å det var så koselig! Det eldste tantebarnet mitt har startet på ishockey, så var så klart å så på treninga hans på lørdag. Kjære gud hvor gøy det er å se på den lille tappen skli rundt på skøyter å ha så stålkontroll. Virkelig ei stolt tante som sitter her.. Å den minste lille tappen som har starta å fått skikkelig med meninger på alt som er, det er så søtt at jeg kunne spist opp begge to ♥ tantehjerte smelter♥

Så ja, hele helgen har gått med til di jeg bryr meg mest om! Nemlig familien min ♥  Er så utrolig godt å komme hjem å slappe av, få god mat å være i hyggelig selskap:)

Ha en fin onsdag♥