7 år sammen

OMG!♥ Hvem hadde trodd at vi skulle finne hverandre? Hvem hadde trodd at vi skulle bli et par? Hvem hadde trodd at vi skulle få barn sammen? Å hvem hadde trodd at vi fortsatt, etter 7 år skulle holde sammen?

Jada, der var du..for akkurat 7 år og 1 dag siden. Tidligere den uken hadde du klart å fått tak i nummeret mitt på noe vis å sendte meg meld om at du var en hemmelig beundrer. (Jeg hadde “tullet” og skrytet av dette til ei venninne å sagt at jeg håpet det var en “badboy” med kroppen full av tatoveringer husker jeg) Lite visste jeg om at det faktisk var det å at du ville forandre livet mitt totalt. Jeg, spontan og vill, ble plutselig håpløs forelska i deg på en dag, den dagen vi møttes.. Ja, det tok nemlig bare noen timer å vi kunne kalle oss kjærester. Kjærlighet ved første blikk!? Ja! Det kan man vel si..♥ (Kanskje det var tatoveringene dine som gjorde det, eller var det alt det fæle jeg hadde hørt om deg fra før) ;p For når alt kom til alt å vi møttes så visste jeg jo godt hvem du var♥ Noen år uten dans på roser, mye krangling, mye kjærlighet, mange dumheter, mange diskusjoner på godt og vondt og veldig mye kos. Ja, vi har nemlig gått igjennom en hel del sammen. Å det som er veldig rart og veldig fantastisk er at vi holdt ut med hverandre og gjør det fortsatt.♥ Skal vi satse på 7 år til skatten min?♥

Ja, takk for meg og mitt kliss klass!

Insta ♥ Lineramona

Snap ♥ Linee92

Siste uka og bursdagsfeiring

♥Den siste uken har vært veldig fin sett bort fra situasjonen vi sitter i💙 reglene har endelig blitt litt endret på på sykehuset å jeg får lov å ligge hjemme om nettene💙 det er veldig godt å ligge i egen seng å våkne opp til di eldste guttene, for så å dra på sykehuset å besøke Ask Emilio på dagtid💙 På denne måten blir ikke hverdagen sååå endret med tanke på Mio og Link sin hverdag, så ting har roet seg betraktelig for oss alle nå.

Ask Emilio er stabil og fin å jeg kan på en måte roe meg ned i uroen på en måte, hvis det høres riktig ut….!? Å sove hjemme å vite at han har det fint… uansett, jeg skulle vel egentlig delt meg i to, men det er noe jeg ikke klarer, så disse ukene må bare bli slik.. eller, vi tar en og en uke åsså må vi jo bare se 💙 vanskelig å planlegge noe!

Men, vi hadde hvertfall en skikkelig fin bursdags feiring for Mio på søndag! Var veldig godt å se igjen familie og venner etter lang tid. Mio og Link koste seg veldig med di andre barna💙♥️ Feiringen ble super fin å vi takker alle sammen som kom for å feire bursdagsbarnet vårt💙 dagen ble vellykket!

Kaka til Mio♥

To gode venner♥

Lillebror Link Elias koser seg med kake♥

Det å bli sendt ut av barsel kom som et spark i rompa

♥Ja, noen tenker at det er super deilig å endelig få et hotellrom etter å ha ligget på barsel i 5 dager. Å det skjønner jeg godt om man går igjennom ting sammen med partneren sin å har en trygg arm/hånd å holde i. Men for meg ble det egentlig som et stort spark i rompa.

Jeg ble vekket i går morgen å fikk denne i trynet; god morgen.. jeg skal bare ta blodtrykket ditt jeg så blir du skrevet ut, så vi ringer å bestiller hotellrom til deg nå.

«Etter at blodtrykket er tatt»,- sykepleier; ja, du har jo et ganske lavt blodtrykk, men det er jo bare deg det»… sånn, da skal jeg bare skrive ut papirene dine så kommer jeg tilbake….

Okei!? Jeg føler meg egentlig ikke helt i form enda, men dette kan vel di best!? Jeg har fortsatt veldig mye smerter, tanken på å gå lengre enn til enden av korridoren gjør meg fortsatt fysisk dårlig. Det å starte pakking for så å komme meg på hotell blir en skikkelig fysisk test. Jeg skjønner ikke hva di tenker med å jeg skjønner ikke hvordan dette skal gå!

Pga corona så får jeg null hjelp, samboeren min som er den mest hjelpsomme typen i verden får jo ikke kommet å hjulpet til med noen ting. Det å bare få på seg truser og sokker hadde blitt 5 ganger lettere om han hadde vært der. For å komme meg til babyen min må jeg gå rundt hele hotellet fordi di ikke har åpnet opp gangen gjennom sykehuset å inn til intensiven der Ask Emilio ligger. Alt ble så mye mer tungvint å uten hjelp fra samboeren min ble det igjen litt mer å tenke på. Jeg følte meg så alene der jeg satt på hotellrommet, å tanken på Kim og alle 3 barna mine gjorde meg helt knust.

Ja, i går kom frustrasjonen igjen å det ble helt kaos i hodet mitt, men i dag ser det litt lysere ut igjen. Jeg prøver å samle meg, men frustrasjonen må ut! Det svinger ekstemt mye her, men ja, det er jo et tegn på at ting kan bli bedre også..

Dagen i går ble veldig snudd til det positive igjen da jeg endelig fikk litt etterlengtet tid sammen med di to eldste barna mine. Det var så utrolig godt å få klemme di igjen, å den lille tiden med di bygget meg virkelig opp igjen å klar for å kjempe videre♥

Gjensynsglede♥

Følg oss gjerne videre på

Insta♥ Lineramona
Snap♥ Linee92