Hockeymamma har noen ord å si

Ja, for en dag! Hvor mange 2-åringer får spille med en av sine favorittspillere? Altså hockey, sporten og spillet Mio Nathaniel elsker! Å det ser man godt! 

I dag har det ikke vært en hvilken som helst dag for hverken Mio eller oss. I dag har vi vært med på noe skikkelig gøy som kommer til å sitte i hodet ei veldig god stund. Vi har kost oss hele gjengen her.

Vi fikk kontakt med en skikkelig hyggelig fyr i NRK for ca ei uke siden. Han ville lage en liten reportasje av oss i forhold til hvor god Mio egentlig er på skøyter. Ja, han er faktisk helt sykt god å jeg er ikke redd for å skryte av gutten! Men ja, uansett… VIF hockey tilrettela alt for oss i dag. Vi fikk låne hele ishallen i dag for at Mio skulle få gå på skøyter, i tillegg fikk vi overraske Mio med at en av favorittspillerne hans kom for å spille sammen med han. Gjett om han ble glad da!!?♥

Så ja, dagen i dag har virkelig vært flott♥

Kommer selvfølgelig til å si ifra når dette kommer ut og hvor det kommer ut slik at dere får se hvor gøy vi hadde det i dag ♥ følg oss gjerne på insta,- Mioonice og Lineramona


 

Her er en liten videosnutt ♥ trykk gjerne abonner å følg oss på YouTube 🙂

 

 

Mio tok over nettet

Over en million har sett sønnen min på nettet, både i USA, Norge og flere andre land!

På tide med en oppdatering igjen siden det er en del lenge siden sist! Takk til dere som følger med uansett♥

For ca 3 måneder siden ble jeg offisielt en hockey-mamma. Det startet i sommer da eldste sønnen min på 2,5 år nå begynte å snakke om rulleskøyter. Ikke vet jeg hvor han hadde det fra, men uansett så var det klart og tydelig noe han ønsket seg! Det ønsket klarte ikke jeg å oppfylle da jeg lette overalt etter rulleskøyter i størrelse 22. Jeg skjønner selv at det kanskje ikke er så vanlig å lete etter det da gutten bare var to år da, men det gnagde litt når jeg skjønte at dette var noe han hadde skikkelig lyst på å jeg ikke klarte å fikse det! Han fikk en sparkesykkel med tre hjul på isteden å det var også veldig gøy, selvom det ble noen blåmerker og skubb sår. (kan bare tenke meg hvordan det hadde blitt med rulleskøyter):s huff!

Men, så begynte hockey sesongen i høst å det eneste han ville se på på tv´n var hockey. Vi har vært på noen hockey kamper å en som sitter helt rolig i 3*20 minutter å studerer hvert eneste skudd og bevegelse er Mio. Han er så interessert å følger skikkelig med, jeg tror jeg aldri har sett noen så engasjert noen gang som det Mio er! Da det ble snakk om skøyter så var det noe gutten hadde lyst til å prøve å det klarte vi å fikse i hans størrelse. Heldigvis!

Da dagen kom å Mio fikk prøve seg på skøyter for første gang var selvfølgelig dette litt vanskelig i starten. Men jeg har aldri sett en to åring, etter ca 2,5 time på is gå så latterlig bra på skøyter som Mio gjorde! Jeg kan skrive under på at han ikke er født med skøyter på beina, men at det kan se sånn ut er det ingen tvil om! Han er jo helt rå, å han synes det er så gøy selv. Jeg elsker det smilet han får så fort han får på seg skøyter på bena, å hvor gøy han synes dette er. Hele gutten blomstrer å han har nok funnet en interesse han kommer til å komme langt i om han vil selv!

For noen uker siden ble en video delt av Mio på facebook, å videoen har blitt vist over en million ganger. I USA, Norge og flere andre land. Der fikk vi virkelig erfare Hvordan sosiale medier fungerer å hvor fort ting blir delt der! 

Hvis dere vil så kan dere følge Mio på både Insta, facebook og youtube nå, Mioonice heter han♥ Trykk gjerne abonner på kanalen hans på youtube også, det er gratis å det eneste dere gjør er å støtte kanalen hans ♥

 

Jeg synes denne julen fortjener et innlegg

En liten jule oppdatering♥

I år ville jeg ikke ha så skyhøye forventningene til julen å det rundt. I fjor fikk jeg et skikkelig slag i trynet å jeg synes det var skikkelig fælt, så i år tok vi en og en dag om gangen frem til jul! Vi tok ingenting som en selvfølge at ting skulle bli å være sånn og sånn! Eneste vi gjorde var å ta frem det gode humøret, bruke tiden sammen med barna og handle inn det som skulle handles inn. Jeg fikk heldigvis bruke litt tid for meg selv til å vaske og rydde leiligheten før jul, å da var jeg egentlig veldig fornøyd med det!

Siden julen i fjor var veldig følelsesladd og veldig nervepirrende, å absolutt ikke ble slik jeg hadde forventet meg så turte jeg ikke annet enn å bare «leve som normalt» før jul i år. Altså, vi gjorde det vi pleier å gjøre til hverdags, å blusset ikke opp desember måneden helt crazy. Vi snakket om nissen, pyntet litt til jul, hadde kalender før jul, gjorde noen små endringer på søndagene, snakket om hva man ønsker seg å at kanskje nissen kom med det. Men ellers tok vi oss god tid til kos og kvalitetstid fremfor alt annet. Så det tok ikke helt av hos oss i år, men det var helt herlig ♥ det som har vært i tankene mine denne julen og hele 2019 har vært barna og familien. Det å være glad for det man har å sette pris på det! Kvalitetstid har jeg satt fremfor mye annet å det er noe jeg tenker å gjøre fremover også! 2019 startet litt kjelkete, men utviklet seg ganske så bra.. Julen i år kan jeg si har vært den beste hittil, vi har storkost oss med hverandre og familien. Vi har hatt friske og energifulle barn hele julen så nå kan 2020 komme med det det har å by på♥ måtte det bli et fantstisk år for alle dere og oss♥ godt nytt år alle sammen! 

♥♥♥