Hit og dit

Den siste uka har vært travel, igjen.. Skjedd litt av hvert egentlig! I starten av uka var jeg på rikshospitalet, jeg har slitet en del med magen min over lengere tid. Den har ikke vært bra på mange måneder så jeg tok initiativet til å dra til legen først for noen uker siden. Å da ble jeg sendt dit på flere prøver. Føler meg skikkelig hypokonder, men har jo ingen grunn til å føle det egentlig :b Er man ikke bra så er man ikke bra! Jeg er veldig dårlig til å dra til lege, litt sånn generelt angst for å dra dit å slik har det vel egentlig alltid vært.. Besvimer bare ved et lite stikk i fingeren så da er det jo ikke no håp om å bli kurert for det hvertfall.. ;p Er jo litt dumt siden di er jo bare snille og greie med deg. Men uansett, JEG hater det! 

Så var det en tur til hudlegen. Jeg tar jo turen innom hudpleier i ny og ne, mye på grunn av at det er driiiit digg å ligge der å bli dullet med, men også fordi jeg må få renset huden min skikkelig noen ganger. Jeg er faktisk VELDIG flink til å ta vare på huden min, jeg renser hver morgen og kveld og bruker bra produkter hele dagen, men nå det seinere synes jeg ikke det hjelper lenger, å jeg plages av det..

Da er det jo bare å ta kontakt med hudlege da, å høre hva jeg kan gjøre med det! Så ja, det gjorde jeg. Nå skal jeg begynne med en sånn crazy sterk kur å jeg håper jo virkelig at det vil hjelpe. Skal fortelle mer om den når jeg har startet på den. Gleder meg skikkelig! 😀 

Veldig fine Selfie´s 😀 

Ingen som ikke vet hva jeg liker i smågodt posen min 😀

Planer om å bli litt kaldere i håret mitt 😀

 

Di siste dagene

Heija, di siste dagene har vært litt opp og ned. Mye stress på jobb, mye stress her hjemme.. Vært litt her og der, mye jobb og litt shopping. Nå har jeg stått opp å føler meg litt bedre, så endelig lagt meg på sofaen med datan på fanget og en kopp te i hånda. Deilig med litt fri i dag:) Skulle vel vært ute å feste som di fleste andre gjorde i går, men det hadde jeg rett og slett ikke energi til! Pluss at jeg ikke orker å ligge dårlig i flere dager :b 

Håper dere nyter fridagen deres alle sammen:) Insta-Lineramona

SELFIE

 

Og god mat 😀

 

Insta: Lineramona

 

Flettefin i bunad

Helluuu 🙂 disse dagene her har det vært så utrolig mye å gjøre! Man kjenner på 17.mai presset, og stresset disse dagene. Alle vil jo være fine på nasjonaldagen å det er vi jo veldig glade for:) 

Vi har en sånn super fin bok i salongen som vi bruker mye, nemlig fletteboka som gir veldig mye inspirasjon. Driver jo å leker en god del med hår i salongen når man har litt god tid, å her er mye inspirert av den. Synes fletter er veldig gøy, å det er jo så utrolig mye forskjellig! Er jo veldig fint med flette om man har bunad også, fletter passer liksom til alt!

Så i salonglivet er det gøy om dagen 🙂

 

Odd Molly

Hei ja 🙂 I dag våknet jeg å var i kjempe form faktisk. Klar for jobb kan man si. Jobber seinvakt i dag, så kunne jo ligge å dra meg litt før jeg sto opp, våknet jo av meg selv klokka 08.51.. Det er helt greit det, får mer ut av dagen på den måten å. Kjenner det hadde vært kjempe fint å ha en fast arbeidstid, sånn 9 til halv 5 hadde vært toppers. Men sånn er det når man skal jobbe på et senter, er jo veldig sosialt og gøy å jobbe med så mange rundt seg også 🙂 Det er jo veldig positivt! 

Det fortsatte også med en liten “Shoot” på morgenskvisten. Jeg hater egentlig <å bli tatt bilder av>, men skal prøve så godt jeg kan å “bli vandt til det” siden jeg vil vise frem noe av det jeg handler inn osv. Å da tenker noen, “haha, hu har jo så mange Selfieee!?” Ja, jeg elsker å ta selfie av meg selv :b haha!!

Jeg har krangla sikkelig med internett OG pc`n min i dag, så bildene ble bare no tull.. Blir så forbanna frusterert av slike problemer, men sånn ble det nå! 

Jeg har på meg den super søte, og fine kjolen fra OddMolly som di har på Boozt, gleder meg til varme sommerdager i den! 

 

Kjole trykk —> HER 

Sunt og godt…

Det var vel ikke helt sant! Jeg er som sagt helt elendig til å lage mat, å når ikke kjæresten min er hjemme gjør jeg det lettest mulig.. Ja, letteste mulig! Jeg har aldri vært bevisst på hva jeg har dyttet i meg. Jeg har alltid spist det jeg har hatt lyst på der og da å det må jeg ærlig innrømme å si at ikke er så bra.. Men sånn er det nå, jeg må nok snart begynne å tenke på det, men den kampen tar jeg ikke opp helt enda.

 

Det her er jo ikke mat en gang! 

Siden jeg jobbet kvelden i dag hadde jeg enda en dag hvor jeg valgte den litt avslappa stilen. Elsker bukser som man kan bevege seg i. Veldig behagelig  bukse som jeg har kjøpt på favoritt butikken min 🙂 

Og en genser fra Bikbok som er veldig god å ha på 😀 

 

 

A confession to make

Hei folkens 🙂  Fler enn jeg som er klar for jobb, skole eller lignende eller i dag? Jeg er hvertfall det. Sto opp litt før i dag å hadde en liten økt her hjemme før jeg hoppet i dusjen, sminket meg å ordnet håret:b har til og med rukket å spiste frokost i dag. Nå er jeg snart klar til å dra bare jeg har fått postet dette innlegget her.

Jeg må faktisk tilstå noe! Jeg har blogget nå i snart et år å synes det er veldig gøy. Det har nesten blitt en del av hverdagen min å det er min måte å dele litt av livet mitt på. Hva jeg jobber med, hva jeg intresserer meg for og også det private liv her hjemme.

Jeg har jo en del mål her i livet, mye jeg vil gjøre og oppleve så lenge jeg er “ung”, å jeg føler at om jeg ikke får det ned svart på hvitt eller får delt det så kommer jeg nok heller aldri til å fullføre noe av det. Det her er da min måte å takle både press og usikkerhet på. Håper noen av dere vil hjelpe til med litt komentarer og spørsmål så det kanskje kan bli litt lettere å blogge om noe DERE interesserer dere for også. Kanskje det også blir litt mer spennende å lese bloggen min 🙂 

Jeg har ikke helt turt å si til noen at jeg blogger, mest fordi jeg var redd for å bli dømt på noen som helst måte, eller bare fordi jeg vet noen bare vil le av det å si, “haha, har du blitt sånn nå da” eller “åneeeei”, eller what so ever. Akkurat nå kjenner jeg at, -ja nå gir jeg egentlig faan i det :b Jeg synes det alltid har vært viktig å ha egne meninger å lære seg til å ikke bry seg så mye om hva andre sier og mener, så nå skal jeg bare leve mitt eget liv sånn som JEG vil leve det å ta imot respons, men også lære noe ut av det….å hva er da bedre enn å starte med en blogg!? :b Eller hvertfall, dele bloggen min!

MEN, nå må jeg stikke så jeg ikke kommer forseint på jobb :b Snakkes <3 

 

 

 

Hull i buksaa

I dag hadde jeg egentlig masse planer om å dra hjem fra jobb, trene, spise god mat og stikke en tur til lillestrøm. Trenger å få litt ny, frisk energi kjenner jeg, å da hjelper det jo veldig godt å trene. Det som er så vannskelig med det å trene eller det å bare lea seg litt er at man faktisk må gå ut av leiligheten for så å sette seg i bilen å dra heelt ned til lørenskog sentrum, (som tar 4min med bil). Vannskelig gitt! Tar det imårra

Det endte med at jeg sovnet med en gang jeg kom inn døra hjemme. Typisk meg, null energi…Aldri! Vil virkelig ta meg en ferie snart, trenger det veldig! -Gå rundt å vasa i sanda, spise litt annen mat å få litt sol på kroppen, det hadde ikke vært så dumt nå nei. #drømmesegbortlitt ;D 

Back to reality…-hadde en avslappet stil med bæggi bukser og en grå Jean Paul genser i dag. Chill dag i klesveien 🙂  Får en veldig vår/sommer følelse av sånne utvalg på sånne dager. 

Dagen endte faktisk med at vi gikk en liten tur, å hadde en bitteliten treningsøkt her hjemme. Kjenner det er nok til at jeg blir støl imårra å da er det jo ikke heelt bortkasta. Så lenge man holder seg litt aktiv er det jo hvertfall bedre enn ingenting. Har ikke akkurat blitt så mye av det di siste åra.  -.- Helt helt på sluttet ble det en film og såklart litt god mat! Biff, Kim er helt klart den beste jeg vet om til å lage det! Så ja, det er kjæresten min som lager det mens jeg sitter her å legger ut det innlegget her 😀 Sitat fa kjøkkenet- GLED DEG, LINE! 

Ha en fin kveld 🙂 

 

Boyfriend Jeans

Goog morning people! Veldig fornøyd med gårdagens innkjøp! Jeg var innom Vila på Lørenskog storsenter i pausa på jobben min, gikk inn å sjekka litt om det hadde kommet inn noen nyheter osv. Elsker å gå rundt å titte! Kom over den kuleste buksa som satt som et skudd når jeg prøvde den på. Kjempe kul! ææ, *den følelsen!* Det er bare sånne småting som gjør dagen veldig gøy.. Såe, det er salg salg salg på Vila Triaden for øyeblikket!

Ha en strålende dag alle sammen <3

My man

Siden jeg hadde bursdag i går så fikk jeg såklart noen skatter av kjæresten min. Han var en skikkelig fin fyr i går som gjorde dagen min veldig bra 🙂 Jeg er litt 10 åring på bursdagen min å elsker overraskelser, selvom jeg også liker å vite hva overraskelsen er.. Jeg er litt rar, å jeg burde snart vokse opp, meeen….vil at alt skal være perfekt NOEN ganger.. Så ja, slik endte da hvertfall bursdagen i går 🙂 Å jeg er veldig fornøyd å han vet hvordan han skal gjøre meg glad! 

 

 

Oslos beste sushi

Hei sushielskere <3
Jeg har helt klart en favoritt som jeg anbefaler!! For dere som elsker sushi og spiser det, prøv det her.. Jeg har spist veldig mye sushi gjennom årene, å prøvd litt av hvert. (Jeg er jo veldig glad i mat) Men det her går tar kaka! 😀 
Sushi for meg er skikkelig kosemat som jeg spiser så ofte jeg kan, men passer også på at jeg ikke blir lei.. For mye sushi er ikke alltid bra det heller! Etter jeg flytta til Oslo har det blitt veldig mange restaurant besøk, jeg spiser ute veldig ofte! Noe av grunnen er sikkert fordi jeg ikke gidder lage mat selv, selvom kjæresten min er helt rå til å lage mat.. Det enkle er faktisk noen ganger det beste det også! Etter mange vurderinger med meg selv og diskusjonener med Kim, har jeg kommet frem til at Nevermind sushi på Torshov i Oslo er bare diggdiggdigg!!! Det er helt klart den beste sushien jeg noen gang har smakt!