Happy Halloween

Don´t dress up like a crazy people! Æææ, det er Halloween å det er noe jeg “gruer” meg til når det nærmer seg! Eller, gruer meg!!?? synes bare det slett ikke er så koselig! rett og slett ;D

Jeg liker nemlig ikke Halloween! Det får meg til å grøsse å jeg får gåsehud, (ja, jeg har vel sett på en skrekkfilm eller to i mitt liv)…det skjer jo så mye rart rundt om kring at man kan jo begynne å lure. Jeg går hvert fall ikke ut på byen på en sånn dag ;D haha, aaaangst for omverdenen……(sitter heller hjemme med teppet over hodet).

Jaja, men synes jo også at det er super søtt med dissa søte små barna som driver å kler seg ut osv, men er liksom litt skummelt samtidig! På en side skal jo barn være søte, ikke kle seg opp som en hodeløs rytter som går med ei fake øks osv.. hihi, mulig jeg høres litt overdramatisk ut her nå.. På en annen side er det utrolig søtt, å jeg skjønner jo at det er gøy å kle seg ut. Å ja, er det små barn som kommer på døra mi tar jeg selvfølgelig opp å gir di masse godt og smiler…..men så skal det også sies at er det en voksen person som ringer på døra mi på Halloween kledd ut som noe jeg ikke liker, da skal jeg garantere deg at den personen vil få en stor overraskelse! 😀 DET er jeg ikke med på!


Have fun tonight ♥

 

I dag er en sånn dag

Hallo! Det klør i fingrene etter å skrive, men synes det er så bortkastet å skrive om man ikke har noe å skrive om som har en betydning for meg eller andre. Pluss at jeg har styra med litt av hvert den siste uka. 
Jeg har vært så utrolig usosial den siste tiden å har følt meg veldig alene! Selvom jeg vet jeg har mange rundt meg har jeg bare vært super egoistisk å holdt meg for meg selv. Det har foregått så mye rundt meg di siste årene at jeg har helt glemt meg selv å hva jeg egentlig kan få til.. Mistet troen på at ting vil ordne seg å tiden bare har flydd av sted. Det føles faktisk ut som at to år har vært bortkastet av livet mitt. Ting som før har skjedd som jeg ikke har klart å bearbeide på en grei måte enda å ting som har gjort at jeg kun har sittet her fordi tankene har svirret rundt. Føler jeg lever i fortiden av meg selv, å nå tiden som ikke har vært noe bedre med tanke på at som har stått i veien.
Det finnes dager som er bedre enn andre, å dagene går opp og ned for di aller fleste. Det jeg helt har glemt av er at ting ikke vil fikse seg selv, det er det bare jeg som får gjort noe med! Om jeg må jobbe ræva av meg for å bearbeide ting som har skjedd må jeg jo bare gjøre det! Selvom det er veldig tøft når man har vært i kjelleren over en veldig lang periode, så er det bare en løsning å det er den.. Jeg sier ikke jeg er på god vei til å oppnå det jeg vil, men en ting er sikkert; skal jeg fortsette sånn som nå vil ingenting bli godt igjen.  
Noen andre som føler det slik? ♥

Ny dag med høstfarger

God dag 🙂 I dag er det fredag og det betyr helg for mange.. For meg betyr det også det denne fredagen å det er så deilig! Gleder meg masse til imårra for da skal jeg også være litt sosial for en gang skyld. Det er jo ikke akkurat hver dag, føler jeg hatt sosial angst den siste tiden..hatt mye å tenke på, men nok om det!

I dag våknet jeg til strålende sol og det var jammen meg fint! Høsten er vakker selvom det ikke er min favorittid på året, men elsker fargene den bærer med seg♥ 


Ha en super fin høstdag alle sammen ♥

Farget håret hjemme sa du?

Dette er en så dum ting at jeg egentlig ikke hadde lyst til å fortelle. Men kanskje jeg får noen av dere til å tenke to ganger før dere farger håret hjemme. Pluss at jeg tenkte, jaja.. det er jo et litt morsomt tilfelle å tenke tilbake på. Hvert fall siden det gikk så bra som det gjorde alt tatt i betraktning. Å siden dette kun kan skje meg så er det vel et passende innlegg. 

På tirsdag skjedde det igjen! Jeg kom hjem etter jobb, var sliten å la meg på sofan å sovet. Etter mye om og men når jeg våknet satte jeg inn en farge i håret mitt, hjemme…..å jeg som er frisør vet vel bedre enn som så!? 

Selvom jeg er frisør kan jeg fort noen ganger selv bli som skomakerens barn å får da ikke farget håret mitt i salongen, å noen ganger er det litt “krisesituasjoner”. Så da må jeg nesten gjøre det selv! Å denne gangen her var det litt krise siden jeg skal jeg på senterfest på lørdag med jobben.. Så det var litt viktig å få gjort det før dette! Men ja, jeg vet jeg skulle venta!  
Anyway… Jeg visste at jeg måtte på butikken den kvelden siden jeg ikke hadde verken hundemat eller kattemat, noe som er like viktig som at jeg selv har mat i skapet mitt. Jeg tenkte at jeg så klart rakk å slenge i en farge å skylde fort slik at jeg rakk butikken å alt kunne bli fiksa.. Det tar jo ikke såå lang tid å sette inn en farge og skylde liksom (om det ikke skjer noe uventa da så klart)!
Da jeg omsider hadde fått inn fargen, smilt til meg selv og tenkt; “endelig fikk jeg gjort det å gudamei hvor deilig det var,- skjedde det no!!! Jeg hadde fått litt farge på hånda mi og når jeg skulle vaske hendene mine var VANNET borte i springen igjen. Altså, det var ikke ei dråpe vann i noen av vaskene eller dusjen. Panikk panikk panikk, jeg kjente det pumpet av panikk i alle årene jeg har… Hva f… gjør jeg da!? Det var jo absolutt ikke bra, å en svært upassende situasjon! 
Jeg fikk tørket av fargen på hånda mi og stresset rundt hele huset mens jeg ringte rundt.. Samboeren min var i Oslo så det var uheldigvis lite hjelp å få av han. Jeg var alene, å vi som bor langt oppi skogen her å klokka var 9 på kvelden…..da føler man seg litt hjelpesløs!! Ja!!! Det er så typisk! 
Klokka begynte nærme seg skylletid å vannet var jo så klart ikke kommet tilbake.. Jeg gikk rundt for å prøve finne noe jeg kunne bruke, men det er jo for såvidt bare vann som funker.. Det eneste jeg fant var ei lita kanne med vann og……..melk!!! Alternativet var jo cola og rødvin, men det sier seg selv at det hadde blitt et stort kaos å få rettet opp i.. Så jeg måtte da så klart gå for det lille vannet jeg hadde med 2 liter melk i siden hodebunnen min begynte bli litt irritert. Eneste jeg tenkte var at jeg hvert fall måtte få det ut av hodebunnen og mye i tuppene slik at det ikke skulle gjøre så mye skade.. Så sånn ble det! 
Med hår delvis av farge igjen, med en liten dæsj melk og vann, (fin kombinasjon, så litt grått og fyldig ut også egentlig), og et håndkle tulla godt rundt hode løper jeg ut i bilen kvart på 11 å kjører til butikken. En stressa Line Løper inn å handler, litt forstyrra av at jeg faktisk har masse upassende greier i håret mitt enda. Ser jo egentlig ganske dumt ut, men viktig med litt sjøl ironi 😉 ute av butikken 23.00 og kjører hjem igjen. jihuu, kjempe gøy å sitte med intens melke lukt.. helt forferdelig egentlig! 
Dette er helt galskap å ikke bra i det hele tatt! Det er så typisk at sånne ting skjer meg at jeg begynner bli smårar! Men, det løste seg når vannet kom tilbake 2 timer senere ;D aldri hatt en så god dusj før! 
Jeg må bare få si det at jeg virkelig IKKE anbefaler å farget håret hjemme uansett om du er frisør eller ikke.. Det er ikke så ofte ting som dette skjer, men om det skulle skje er det sinnsykt kjedelig om du for eksempel har bleking i håret. Da kan håret i værste fall dette av om du ikke får skyldt det ut på så lenge! 
Å en ting til, av egen erfaring, så ikke bruk melk i håret! Det lukter helt forferdelig!! 🙂
Ikke gjør dette hjemme!!! Ha en fin dag alle sammen ♥ 

Få orden i skoskapet ditt

På tide å ta en liten opprydning i sko skapet sitt? Det er jo høst, så det er jo en fin anledning til å rydde litt i skoene mens man rydder vekk sommeren for i år!

Jeg føler jo, at jeg ikke har noen skopar i skapet mitt, mens det eneste jeg hører fra kjæresten min er; Lineee, flytt di forbanna skoa dine a, di flyter jo rundt over alt her. Det er jo over 100 par her…..osv osv…. hm, okei? Å jeg som føler jeg ikke har noen skopar!? 

Okei, jeg er litt enig. I går, mens det var no greier på tv´n å Kim satt oppslukt foran den, ble jeg rastløs her jeg satt..så, jeg tok med meg noen av skoparene jeg hadde i skapet mitt her og nå å begynte med en opprydning. Jeg kommer til å sende unna hvert fall 10 par som har ligget i skapet mitt over et år nå, å det var noe som var helt supert å gjøre. Nå har jeg mer plass i skapet mitt pluss at det er noen andre som får di som virkelig trenger det!
Grunnen til at jeg føler at jeg ikke har noen sko i skapet mitt  er kanskje fordi jeg ikke har så mange sko jeg faktisk bruker. Jeg har mange par, men bruker kanskje kun fem av di til hverdag. Jeg synes bare jeg ikke kan kaste noe siden jeg kanskje aldri har brukt di eller kanskje bare har brukt di en eneste gang. Jeg sparer på skoene for jeg tenker at jeg plutselig skulle fått bruk for di en dag. Jeg kan jo faktisk bruke di skoene der til den ene jakka jeg har for eksempel, (men har mange andre sko jeg også kan bruke). Ja, osv osv? det som er så dumt er at dette tar jo selvsagt masse unødvendig plass! Å hvor skal jeg da få plass til di nyeste skoene??? haha, neida, køddaaa! 🙂 Men det er sant som jeg sier altså, kanskje du kjenner deg igjen litt? Det er som med sko som alt annet! man tror man får brukt for det en dag. 
Det som kan være lurt er å sjekke skapet sitt nå, (ettersom du muligens skal legge bort sommerskoene uansett). dra frem alle di parene du har, å gå inn i deg selv. Kast di parene du kjøpte for to år siden som du aldri har brukt. For har du ikke brukt di enda, da kommer du garantert aldri til å bruke di heller. Kast! Få vekk di parene som er slitte og veldig hardt brukt, for det er ikke veldig pent å gå med sko det er hull i osv, -di har du kun for at det er di beste skoene du noen gang har hatt. Men det er faktisk et produkt som går ut på dato det også.  
Et tips til neste shoppingrunde; Kjøp sko du er 100% fornøyd med både i fasong og hvordan du trives med di på bena dine. Tenk etter å pass på at du kan bruke di til hvert fall seks ulike antrekk du allerede har i skapet ditt! Gjør du det så kanskje du faktisk bruker di også, pluss at du kanskje kan spare penger på det 🙂     
Sko er det jeg shopper minst av, faktisk! Jeg ser på det å shoppe sko som en evig rund dans for min del. Jeg har så små føtter at kan gå i barneavdelingen, å det er ikke alltid like kult! Kan fort bli litt billigere, men ikke alltid like smakfullt til det jeg har på meg. Jeg synes det er kjempe stas når jeg faktisk finner et par sko som passer, men jeg finner nesten aldri sko jeg blir 100% fornøyd med. Gjør jeg det er det hvert å feire! ♥
Ha en fin Fredag 🙂 

#insta @lineramona

  

En liten høstshoot

For et fantastisk vær, det var i går! Å så mye det gjør med humøret vårt! Hvert fall så gjør det en god del med mitt humør, så da er det om å gjøre å gjøre mest mulig de dagene som faktisk er super bra! Vi lever jo faktisk i Norge! 

Når man har en del nedturer så er det ikke lett å holde alt gående. Alt man vil gjøre er et tiltak som jeg har nevnt før, å selvom jeg innerst inne virkelig vil noe så er det et stort tiltak å faktisk gjøre det! På sånne dager vil jeg, å noen ganger kan jeg faktisk gå så langt at jeg gjør det. Den følelsen av at man faktisk gjør en ting som ikke er så stor, men noe man har tenkt på så utrolig lenge er veldig deilig! Det å måtte sitte å syke seg opp til noe, noe som henger over en over lengre tid er helt forferdelig, men når man har klart det så er det en utrolig god følelse! 🙂

Så i går gikk vi tur i skogen, noe som er terapi for både kropp og sjel, hadde en liten høst shoot her hjemme i hagen også fikk vi faktisk kasta ut en gammel vaskemaskin å satt inn våres egen 😀 jeeij, det var på tide! Så nå slipper jeg ta med alle klæra hjem til Grue hver helg for så at mamma kan vaske di, for så å ta di med hjem igjen. Nå skal jeg klare å vaske klæra mine sjøl 😀  

 Følg meg på #Insta @lineramona

Ha en fin dag ♥

 

Nellypakkeee

God Onsdag alle sammen! Min Onsdag startet jo bra. Fikk meld på mobilen min om at pakka fra Nelly endelig har kommet. Er sååå spent på om alt passer å om jeg eventuelt må sende noe tilbake. Det blir i hvert fall skikkelig nedtur om jeg må det.

 Det jeg hadde satt på ønskelista mi denne gangen var en jumpsuit-denim fra G-Star, den er bare så rå tøff! Jeg digger den! Den er liksom like fin om du pimper den opp til fest eller om du roer den ned til hverdag! Døds kul.. 

Trykk HER for å se jumpsuit fra Nelly 🙂


 

En kjole i gull som var kjempe sexy og skikkelig lekker.. Passer til julebord eller andre festligheter som det nå snart er tid for. 

 Trykk HER for å se denne kjolen på Nelly.com

Denne kjolen finnes også i svart, så trykk HER for å sjekke den ut. (Pluss at den er på tilbud)

 

Reklame

I dag skal vi gå en lang tur sammen med Simba også skal jeg og Kim prøve å stikke ned på trenings studio her nede.. Jeg har seks kilo som jeg skulle hatt på meg, å da er det greit å kanskje trene litt slik at man kan slenge på seg litt muskler i samme slengen. Forfåpenslighvis! 

Så er det tilbake til rydding og kaos i heimen. Snart ferdig nå♥

Ha en fin dag videre 🙂 

 

 

   

Sånn kan du bære skjerfet ditt i høst

Det begynner å bli kaldt ute, å er du like frøsin som jeg kan jeg fort komme meg et lite, men smart tips til deg. Jeg var på vei ut døra i sta, å i det jeg driver å krangler med et skjerfet jeg skulle ha på meg over en poncho fant jeg en liten løsning for at jeg ikke skulle få den “kalde gløppa” i nakken. Jeg ble så frustrert siden jeg er så lita åsså ville jeg ikke at skjerfet skulle virke så stort. For det føles noen ganger som at jeg skal drukne i disse store, men meget behagelige skjerfene. 

Siden jeg er så liten så synes jeg ikke det ser så bra ut at det skjer så mye rundt ansiktet og overkroppen min, heller at det skal være litt mer parallellt så jeg slipper jeg å bli litt sånn opp-ned-kjegle-forma i helheten. 

Så, det funka hvert fall for meg! Ser ut som jeg har på en kort poncho oppå en kort poncho, men synes det så veldig elegant ut. Samtidlig som jeg får følelsen av å både ha på skjerf, (noe jeg for så vidt har), så får jeg også følelsen av å ha på meg en god genser. 🙂 Jeg får ikke det kalde gløppa i nakken pluss at det ikke ser ut som jeg driver å drukner meg selv i et digert skjerf.. Perfekt! 

Bare kast det rundt deg å gå ut 🙂 

 

 

 

I´m a mess!

I dag/kveld sitter jeg alene igjen med Simba og kattene. Ikke mye å skryte av egentlig! Fått gått en tur med Simba så han hvert fall har fått litt mosjon i dag, kanskje han klarer å slappe av litt i kveld også 🙂 Åsså har jeg klart å “lage” meg mat, skjønner at mange som bor alene spiser mye Fjordland. Det er så lettvint!

Synes det er veldig skummelt og veldig deilig på samme gang, skummelt når det blir mørkt og veldig deilig med stillheten rundt meg. Veldig deilig å ikke ha noen som maser om det og det og det andre, å ingen som kan gå å irritere meg ;D haha…

Jeg blir nok fort lettere irritert på folk om jeg føler at man går oppå hverandre til en hver tid. Jeg tror det at, jeg fort blir irritert fordi jeg alltid blir misforstått. Å det er et problem for min del. Det blir et problem fordi jeg ikke kan snakke med andre om mine følelser og mine meninger, for det kommer feil ting ut. Jeg sier ting jeg mener, men det kommer feil ut. Det er så mye lettere å få det ned på ark, for da kan man tenke over det man føler man skulle fått frem!

Det er en av di utingene jeg har. Di fleste har en slags type form for et problem, eller flere. En ting som alltid har fulgt med meg uansett alder er den at jeg ikke klarer å snakke om meg selv, å uttale mine følelser på riktig måte. Jeg klarer aldri å få frem di riktig ordene og jeg klarer ikke snakke med folk slik at di virkelig skjønner hvordan jeg har det inni meg. Jeg er håpløs i diskusjoner, for jeg har så mye på hjertet som jeg skulle hatt frem, men som blir værende igjen på tunga. Jeg får totalt blackout å det koker over slik at jeg ikke får ut et ord av det jeg skulle sagt. Så da snakker jeg bare rot å ting kommer frem på feil måte. 

Jeg har slitet en del di siste årene med noen ting, å utfordringen min med å få gjort noe med det er akkurat dette, å klare å snakke om det på den måten slik at noen skjønner hva jeg mener. Jeg får aldri frem ordene jeg er ute etter å jeg klarer ikke formulere di på den måten at jeg får ut det jeg har på hjertet. Jeg er ikke redd for å si min mening i det hele tatt, men jeg får aldri sakt det på den måten jeg vil det skal komme ut. Jeg vil være ærlig og saklig når det kommer til saken, men jeg klarer så utrolig bra rote det til hver gang. Det å sette meg selv i uheldige situasjoner som gjør ting værre pga at jeg ikke klarer å si det på riktig måte. Det er liksom blitt til min greie! 

It´s just the way I am♥

Sånn som Kim og meg, vi har en del diskusjoner å vi har veldig forskjellige meninger om alt som er. Det som har skjedd nå, fordi jeg har et veldig dårlig ordforråd er at hver gang vi diskuterer ser han bare oppgitt på meg fordi jeg sier ting litt feil. Jeg klarer ikke sette ord på ting, å jeg føler jeg har brukt opp alle ordene jeg har. Det som skjer da er at han føler jeg bare har blitt satt på repit, at jeg snakker om det samme om igjen og om om igjen, å han gir opp diskusjonen. Mens jeg da naturligvis prøver meg igjen, og igjen….og igjen. Jeg skjønner at vi kommer i konflikter som gjør at vi blir litt smågale begge to, fordi han skjønner ikke hvorfor jeg blir irritert, å jeg klarer ikke forklare han hvorfor jeg blir det. Det er slitsomt, å jeg virker bare super vanskelig, men det er slitsomt! ;D  

Men jammen er er det godt å få ut dette her også! Tror nesten jeg funnet en hobby som blogger, det gjør meg jo roligere. Altså en slags type terapi. Nå kan jeg liksom få ut det jeg føler utenat tonefallet skal høres nedlatende ut eller at jeg blir avbrutt mens jeg skal fullføre en setning. Skriver jeg det ned kan jeg lese det om igjen og om igjen før det kommer ut. 🙂 Genialt for en sånn som meg. 

Men selvom jeg sier mye rart noen ganger så er det ikke sikkert det er AKKURAT slik det kommer ut.

Love you baby♥ 

Insta–> lineramona

 

 

 

 

 

Rompebukse

Buksene som gjør rompa di drit bra uansett hvilken vinkel du velger å bruke når du tar bilde.! Hvert fall nesten ;D

Skjønner jo at folk investerer i  di buskene her, for det første er di helt sykt behagelige og komfortable å ha på! For det andre kan alle få en helt syk rompe i di! Og for det tredje, jeg kan til og med vurdere å sette di på meg på en søndag ;D hoho.. Helt sykt! 

Såå…her er di, mine først “rompebukser” som mange har snakket så masse om 🙂 Jeg henger jo veldig etter når det gjelder di buskene her, lenge siden di var skikkelig på markedet.. Men jeg hadde i utgangspunktet aldri trodd jeg skulle tre på meg sånne, men jammen så gjorde jeg det. Bare for å få sagt til så er buksene veldig små i størrelsen..så det paste meg veldig fint! Første buksene på lenge jeg har følt har passet meg skikkelig, å som jeg faktisk kan brukes til omtrent alt! 

Det som jeg hvert fall må passe litt på når jeg bruker di buskene her, er at jeg må ha en tettsittende genser på, ellers ser bena mine ut som skikkelige beinrangel.. Men det er også mye på grunn av kroppsformen min. Jeg skal jo ha bukser med kort liv, å helst ha noe i livet så jeg får frem hoftene og midja litt. Di hoftene jeg ikke har, men må jo gjøre det beste ut av det. ;D

Kan kjøpes på weightless 🙂

Wohoo, jeg ser nesten trent ut 😀 

Buksene kan du kjøpe HER ♥

Ha en fin kveld og følg med på #insta :):) @lineramona