Aquarium

Dag 5:

Oppe tidlig i dag! Vi dro nemlig til vannparken:D jeeij,vi liker å være litt barn av og til! Vi tenkte at siden vi har gått og gått flere dager nå så skulle vi ta en tur litt utenom. bare for å se liksom, det var gøy! Vi hadde det kjempe gøy i vannparken der og alt var ti ganger større enn normalt :b (tok i litt der, men her var det liksom ingen hemninger),  litt skummelt faktisk… Vi var også på forskjellige show de arrangerte der, å herregud så bra det var! Det var blandet annet 5 afrikanske gutter som hadde et show med masse akrobatikk og “turning”, di var så mentalt sterke og en kroppsbeherskelse til 10000.. Aldri sett makan noen gang! Var kjempe bra! Fikk dessverre ikke tatt bilder av akkurat det:/ men det ligger hvert fall i minnet mitt 🙂

Å ja, siden vi var så langt unna så tenkte vi,” hvorfor ikke dra på akvarium og se haier og forskjellig da!? Joda, vi tenkte at det ikke var så langt unna for vi hadde jo tross alt sett det på veien til vannparken..(som da tok to timer med buss)….. Vi gikk og gikk, er så glad for at vi ikke visste hvor langt det egentlig var:b etter mye gåing kom vi endelig frem å det var mye å se! Vi tok Freij Wheel og gikk rundt i butikkene der:) hatt det kjempe fin dag med kjæresten min! <3 Sett så mye fint og minneverdig, super fantastisk!

 

 

Kjæresten min vant bamse til meg jo 🙂

Poveglia :o

Dag4:

Spøkelsesøy….. Kjæresten min og jeg har søkt litt på nettet om ei øy som heter Poveglia i Venezia,Italia.. Der var det visst slik at alle ble isolert av offer for pest når svartedauen spredde seg gjennom Europa…med andre ord, de ble effektivt plassert der for å dø. Det var en effektiv måte å holde de syke menneskene borte fra de friske å det man regner med er at ca 160 000 mennesker døde på den øya. I 1922 ble det åpnet et psykiatrisk sykehus på øya å de som da kom på den øya så åndene til pestofferene kort tid etterpå. Legen som da jobbet på dette sykehuset undersøkte dette med å utføre brutale lobotomeringer og medisinske eksperimenter. Han skal visstnok ha sett et gjenferd sjøl å hoppet utfor sykehustårnet. Etter det ble sykehuset stengt. Det sies at det nå er ett av verdens mest hjemsøkte øy å det er ikke åpent for turister i dag!

Vi spurte noen beboere i Venezia, å det var veldig lite respons å få. Mange som bor der er visst nok redde for å snakke om det å for å ikke være uhøflige snakket di bort emnet på en fin måte virket det som. Alt ble bortforklart hver gang! Synes jo at dette her var litt spennende, men ble ingen tur til den øya heldigvis.

Poveglia

Murano..Her lagde di glass 🙂

Elsker deg kjæresten min!

Kjempe fint bilde :b må få i seg litt proteiner :b

 

 

Setter pris på at akkurat du stakk innom 🙂

Fotoinnlegg

Dag 3:

Liten tur? I dag tenkte vi egentlig at vi bare skulle rusle oss en liten tur, se litt på det vi må få med oss….haha,liten tur? Det starta med at vi tok båt over til Venezia by fordi vi skulle kjøpe ei veske til å bruke på stranda. Det ble ingen veske, vi har gått til sammen 1.5 mil i dag.. Må jo få med oss litt her,så vi har sett veldig mye i dag! Alt er skikkelig beundringsverdig, helt sykt hvor flinke di var/er til å lage en hel by på vann! All den fine kunsten! Hele Venezia er med andre ord et kunst maleri:) vi har bare vasa rundt å tatt MASSE bilder i hele dag, blir ikke mere moro enn man lager sjøl heller 😀 Skikkelig fotoinnlegg 🙂

Dagens anbefaling: Gode sko, finn ut hva du er ute etter for å se!

 

Der har vi båten jeg har så lyst på 😀

 

 

Natta 🙂

Stranda på Lido

Dag 2:

Så klart glemte vi noe av det viktigste man må ha med på tur, nemlig tannkrem :b det første vi gjorde var å stikke på butikken å handle,så litt frokost:) når vi hadde spist og gjort oss litt klare dro vi til Lido for å ligge på den sinnsykt lange stranda:) helt fantastisk, det var så mye folk der at det var nesten umulig å få lagt seg til! (Neste gang må vi være litt tidligere ute!). Vi sovna vel egentlig begge to etterhvert så vi ble noen timer der..
Etter vi hadde kost oss i sola dro vi til Roma for å se oss litt rundt, egentlig kjempe fint overalt 🙂 trives veldig her!

Dagens anbefaling: Solkrem og Uv spray til håret 🙂

 

Litt champis til frokost er helt greit 🙂

Spagetti 😀

Isen man får kjøpt på gatene der er heeelt fantastisk…! MÅ prøves 🙂

 

Vakre Venezia

Dag 1: Alltid god tid!? tenker at jeg har så god tid hele tiden, men har vel egentlig aldri så god tid som man tror..

Klokka 5 på morgenen var vi helt ferdig med å pakke, flytoget gikk klokka 7 så vi hadde litt dårlig tid kan man si! Rydde og vaske leiligheta før vi dro på ferie!? Neeei, assa…trokke det:) ..

Vi kom oss vel frem til gardemoen, fikk ut billettene og sjekket inn. Plutselig hadde vi god tid 😀 koste oss litt før turen skulle gå videre, vel fremme i Venezia tok det tid….
Vi satt først på bussen i 50 min (ikke at det var så ille), fikk rota oss på en taxibåt og hoppet så klart av tre stopp for tidlig 😀 såååå typisk! Da var det vel nesten så vi ga opp, for SÅÅÅ varmt som det er her nede er det lenge siden jeg har kjent og SÅÅ mye vi hadde å bære på..(ting er ikke like lett med båt og vann osv)… Vi satte oss ned på det første utestedet vi fant å bestilte så klart pizza 😀 (Vanskelig å kommunisere med folka her), men vi fikk pizza å det er kanskje den beste pizzaen jeg har smakt! 🙂 mmmm
Ting tar tid!
Vi kom oss da frem til hotellet til slutt å fikk pakket ut og innredet oss 🙂 gikk rundt i murano for å se på livet der, men var veldig slitne etter flyturen osv så vi bestemte oss for å slappe av litt.. LITT…!? Vi våknet klokka 9 på kvelden å det var ganske mørkt ute! Vi datt ut av senga å tok første båt/trikk over til F.te Nove, ubeskrivelig vakkert på kveldstid også:) når vi kom dit trodde jeg vi var i himmelen!!! Gatene var jo selvsagt fulle av superbutikker, maten var utrolig god pluss at vi var jo faktisk på et av verdens mest romantiske sted 😀 jihuuu 😀 Big smile:D

Dagens anbefaling: Lær deg Italiensk, skaff deg et kart, gå ikke glipp av en eneste dag her nede!

 

 

Like fint på dagtid som kveldstid!

Vi var så klart de siste som gikk på flyet!

Det starter tidlig 😀

Politiet her

 

Følg meg videre for å se hvor fantastisk Venezia er 🙂 Det her er bare dag 1 😀   

Åtte stjerner på himmelen i kveld

På onsdag fikk jeg en kjempe kjedelig beskjed om at min kjære tante hadde gått bort.. Hun har kjempet mot kreft i over 2 år og bestemte seg nå for å ta farvel. Det er både kjempe trist og vondt, men livet må dessverre gå videre for det. Jeg er helt sikker på at hun er med oss uansett og har det veldig mye bedre nå <3 Det eneste jeg tror er at vi ses på endre siden!

Tenner lys for alle små og store som skulle vært her med oss<3 

 

Hjemkjær

Vi har nå vært hjemme en tur igjen, hatt  litt tid sammen med familien og sånn før vi drar på ferie i morgen. Vil si jeg gleder meg masse til det! Vi drar da nemlig til Venezia i Italia 🙂 (skikkelig kjærestetur med gondoler og hele pakka). DET blir nok sikkert kjempe stas tenker jeg. Gleder meg til å få litt mer sol og varme før jeg starter for fullt med jobb igjen..  

 

Alle bildene ble sånn jeg ikke ville ha dem! :b menmen

Buksa til Kim røyk når han skulle sette seg ned for å hente med Lucas :b hihi, da måtte vi jo bare kjøpe ny da 😀

Maaaat 😀

Ny drikkeflaske av mamman min jo 😀

Kinamat 😀 my favorite!

Må nesten ha litt grunnfarge før vi drar..

Koser oss med film og TE 🙂 6 timer til vi skal opp og pakke resten 🙂

Aruba <3

Kjempe overraskelse! Rett og slett PARADIS!

I februar var kjæresten min og jeg på ferie i Aruba. Det var bare helt fantastisk og vi hadde det supert fint.. Nå skal jeg dele litt her hadde jeg tenkt!

Vi hadde lenge tenkt på en liten ferie siden jeg ikke hadde hatt ordentlig”sydenferie” på veldig lenge. Vi visste ikke helt hvor eller hvor lenge vi skulle være borte, men noe måtte vi nesten finne på! Når jeg kom hjem etter jobb en dag hadde kjæresten min booket tur til Aruba og vi skulle være borte i to uker 🙂 jeeij! DEN FØLELSEN!

6.februar dro vi til Gardemoen og fløy til Amsterdam, videre til Aruba.. Med venting og mellomlanding tok turen Cirkus 19 timer dit, men det var virkelig verdt det når vi endelig kom frem! Vi kom frem, og hotellet våres var selvsagt plassert på stranda….Himmelsk!

For dere som ikke veit det så er Aruba ei lita øy i det karibiske hav. Øya er minst i areal av ABC øyene Aruba, Bonaire og Cuba som kalles De små antiller. Her har man en blanding av kritt hvite strender, masse shopping og veldig god mat! Jeg forhørte meg litt om hvordan prisene og slik var der nede før vi dro, men folk sa alltid forskjellig.. Jeg kan si det, at det er ei dyr reise og det er norske priser på alt man kjøper der nede, så da veit dere det! Alt var verdt hver krone.. 🙂

Hele turen var super med god mat, soling og bading, turer til “hovedstaden” for å shoppe og ATVkjøring! Altså, vi leide ATV for å se øya, men kjørte rundt øya på rundt 3 timer så den er ikke sååå stor :b

Kjæresten min hadde så klart en liten baktanke med turen også, det var jo tross alt Valentine 14. februar å dagen hadde vært planlagt ei stund i forveien tror jeg. Det var stranda og pina colada hele dagen, shopping litt senere.. På kvelden ble det en kjempe fin date med god mat, å heelt på slutten av kvelden dro vi å så “endlesslove” på kino. (Skikkelig jentete), men er det ikke litt slik Valentine skal være?

Det beste av hele dagen/kvelden var at kjæresten min hadde med seg en kjempe fin ring som jeg fikk under middagen og alt var bare HEELTperfekt fra min side! SKIKKELIG GLAJENTE!!!! Det er det fineste noen noen gang har gjort for meg, å det kommer alltid til å huskes da…..så etter den turen har vi vært forlovet, å jeg angrer ikke et sekund på det! 🙂

Noe som mangler på det bildet her!

Venter i Amsterdam 🙂

Til ARUBA! 🙂

Velkommen til Aruba 🙂

Dissa her var det så sykt mange av overalt! Synes de var litt ekle egentlig!

Her hadde de kjempe god frokost, så det ble vel egentlig det faste frokoststedet våres 🙂  Anbefales!

En kald Heineken i sola slår jo aldri feil 🙂


Her har dere ringen jeg fikk av kjæresten min, VELDIG FORNØYD!!


Jeg måtte nesten ha ei klokke også når jeg hadde fått så fin ring 🙂


Kinooo, Endlesslove <3

Liten tur på ATV 🙂 kjempe fantastisk og fint!


Måtte være med å se litt under vann også 🙂 kjempe mye fint å se!

Hva synes dere? 🙂