Sånn….litt fornøyd :)

Elsker overraskelser!!

Mobil min har vært så utrolig dårlig i det siste å jeg har ønsket meg ny ganske lenge! Gjett hva som lå på puta mi denne uken!? En ny iphone… 😀 Takk for det! 

 

Kjøpt meg ny genser 🙂 skikkelig kosegenser som er super behagelig! “måtte bare ha den”… Passer like bra til jobb med detalje-edge som en slapp søndag.. veldig fornøyd!  

 

 Ikke akkurat den jeg har på meg, men genser fra objekt finnes her…  https://blfa.me/c/dk3daPl0  

 

                                                                                                                                                                                                             Annonse

Pevonia hudrens

Tenkte dele hva slags hudrens jeg har byttet over til. Jeg her en litt kombinert hudtype, blir ofte veldig blank og fet i huden å til tider litt urenheter. Jeg står i salong å styler veldig mye hår, bruker mye produkter som jeg spryer utover alt så derfor setter det seg en del rester av produkter på huden min også. 

Sist jeg var hos hudpleier fikk jeg anbefalt en kjempe fin rens som jeg bruker morgen og kveld, en pray som jeg sprayer litt sånn som det passer meg selv og en fantastisk bra dag og nattkrem. Jeg har brukt di nå i en måned å di har hjulpet meg veldig! Jeg er så utrolig fornøyd kjøpet å vil anbefale di videre til di som har samme problem! 

1: Jeg renser først huden med en vanlig såpe, det var det en hudlege som sa til meg. (Høres kanskje litt sterkt ut, men siden jeg blir så blank i ansiktet får jeg bort alt av overflødig dritt som setter seg i løpet av en dag) 

2: Renser da ansiktet med den kjempe fine rensen jeg kjøpte, lar den få sitte i ansiktet mitt ei godt stund til jeg skal legge meg. 
3: Legger kremen mykt på.
4: Sprayer meg med den fine sprayen å lar den sitte 🙂 (Den bruker jeg også på dagtid bare for å friske opp sminken i løpet av dagen)  🙂  

Sommer 2015

På skolen driver vi mye styling, motestyling, å på mandag skal vi ha mote styling utfra et moodboard vi har satt sammen i en gruppe. Det kommer til å bli såå gøy! Utifra hva vi har kommet frem til angående sommeren 2015 kommer til å bringe med seg, kom vi frem til det her. Her er en liten småbit før den “store dagen” på mandag når vi skal style til fire forskjellige bilder. 

 

 


Hva tror dere? 

New shoes <3

Her om dagen var vi en tur på oslocity for å bare komme oss litt ut å kose oss, siden Kim mener jeg jobber 24/7.. Jeg kom over di fineste skoene på Bianco, st. 35, satt perfekt på føttene mine og di vaar bare kjempe kule! Akkurat da hadde jeg ikke råd til å handle så mye mer så måtte bare prøve å glemme di. Nedtur!

MEN, jeg tror jo alltid at når kjæresten min er med meg i butikker osv så følger han ikke helt med på hva jeg ser og prøver, så blir jo litt småfurt når jeg føler han ikke gidder å engasjere seg i mine små ting..selvom jeg vet hvordan di fleste menn er, ofte di ikke er så veldig glad i å væme dama på shopping osv. Jeg skjønner det veldig godt, no offens! Såeh, i går når jeg var på jobb så plutselig ser jeg Kim kommer med en bianco pose i hånden sin :O Omg, har du kjøpt skoene jeg hadde så lyst på!!!?? jeeij, så hoppende glad vetu, for et par sko 😀 made my whole weekend!! super fornøyd, veldig sjeldent jeg finner sko som passer skikkelig…
Så litt sushi på kvelden var jo også veldig deilig <3 

Datenight

American Sniker, noen som har sett det filmen? Kjæresten min og jeg hadde en liten deijt i går, å fant ut at vi måtte ta oss en tur på kino siden det er så lenge siden. Vi bor i Oslo å har alle di muligehtene vi har, men vi utnytter di svært sjeldent. Så dagen i dag har kun vært vår å vi dro på colosseum å så Amerikan Sniker, etter et bedre måltid på majorstua. Filmen var så utrolig bra så vil nesten bare se det om igjen og om igjen! Kanskje fordi Bladley Cooper spiller hovedrollen!? hihi..neida, synes bare filmen hadde en kjempe bra handling og det er virkelig verdt å se om det er noen som ikke har sett den!

Krig er no dritt å vi skal alle være gla for det vi har i livene våres. Ta vare på det vi har! 

 

 

Indrefilet med gratinerte poteter, smakte godt! 

En som ikke tåler blitz :b

“blomstermix”

Hvor ligger interessen for styling, personlig styling? Tenkte å dele min “mote og stylingverden” her sammen med dere. Som nevnt tidligere går jeg jo på skole å nå driver vi veldig mye med personlig styling. Jeg lærer så sinnsykt mye bra her å det hadde vært så gøy om dere ville tatt dere tid til å følge med på det her. Dette her er et fag hvor interessen min er veldig høy og jeg elsker det. Noe jeg kunne jobbet 24 timer i døgnet med rett og slett! Jeg kommer til å ha en stor semester oppgave i starten av mars. Det vil si at jeg kommer til å jobbe veldig mye med styling nå å vil så klart fortsette med det, men det er nå det virkelig gjelder for min del 🙂 

Vi hadde en styling dag hvor alle skulle ha med seg masse klær. Vi stylet da hverandre og resultatene ble så utolig bra! Den dagen gjorde virkelig noe med meg, så jeg kommer aldri til å tvile på “stylingevnene” mine igjen. 

Jeg vet med sikkerhet at jeg aldri kommer til å være redd for å kombinere mønster igjen. Jeg har en veldig romantisk og feminin stiltype fra før å det vil jeg si dette antrekket her er også. Men vil også si at det her er veldig dempet i forhold til det jeg pleier å kle meg i. (Jeg kommer også til å kjøpe meg et høyt blyantskjørt som det her å en feminin topp som på bildet bare jeg får lønning :b)    

Vi starter med en mønstermix med feminine trekk. Elsker hele antrekket! 

 

 

Et lite tips; skal man kombinere mønster kan det være lurt om man har en grunnfarge å gå etter:) selvom det så absoultt ikke e så mange regler i moteverden som sikkert mange vet! 🙂 

Valentine <3

Super fin farge i dag..

Dagen startet med at jeg måtte jobbe noen timer. Det kom inn ei jente som hadde en del ettervekst å som ville ha et litt mørkere spill i håret siden det var veldig bleket nederst å i lengdene hennes. Hun ville da ha litt mørkere striper i håret. 
Jeg tenkte at; striper er kjempe fint å det er ikke noe problem det. MEN, hvis atte det atte jeg kunne få lov til å frihånd stripe det håret her ville det bli et perfekt resultat, så jeg spurte om jeg fikk lov å det var ikke noe problem 😀 jeeij. Såe, ja? jeg frihånd stripa lengdene hennes å det ble sååå fint 🙂 hun ble kjempe fornøyd, å resultatet ser du nedenfor.. Wella-Illumina color
I<3you
Etter jobb dro ei venninne av meg, Kim og jeg ned i sentrum for å shoppe litt. Ingenting er bedre enn å shoppe på en sånn dag så jeg har kjøpt såå mye fint i dag! Å siden jeg trodde at Kim hadde glemt 1års jubileumet vårt så er det er veldig godt plaster på såret at han kunne bli med meg å shoppe litt. 😀 Når jeg kom hjem måtte jeg bare stikke en sjapp tur på butikken..det jeg ikke visste da var at når jeg kom opp i leiligheten igjen, ble jeg møtt med 3 røde roser og en svær sånn hjerteformet «planteting» han da hadde klart å sneket inn uten at jeg visste noe om det :b (lett å lure) å så glad jeg ble! resten av kvelden gikk bort til kos og kvalitetstid <3 
Veldig fornøyd!