En liten gladnyhet fra oss

♥Heijaaa.. Det er onsdag å som dere sikkert skjønner så blogger jeg ikke for pengene sin skyld. Hahaaa.. 

Her er det av og på hele tiden ettersom hvor mye tid jeg har til overs. Jeg har med andre ord hatt hende mine fulle en lang periode, det har vært VELDIG mye sykdom her med barna å med en så liten baby i hus så blir det mye overvåkning og lite søvn fra min side. Er det ikke Link som har vært syk så har Mio vært syk. Sånn er det. 

Som jeg har skrevet tidligere så har Link vært veldig syk.. vi hadde ei kule i jula som var helt sinnsykt ekkel og vondt, å saken er at han ikke ble bedre. 

Link har hittil nå kun sovet på dagtid når jeg har ligget ved siden av å strøket han over ryggen, med en gang jeg har tatt hendene mine bort har han våknet å sett på meg med STORE øyne. (Akkurat som at jeg ikke har hatt 100 andre ting å gjøre mens han sover trykt og godt).   Neida….Joda! Men det viktigste er at han har fått søvn hvertfall, så har heller klesvasken fått stå.. 

Trilleturer har han likt og liker veldig godt da. I vogna si kan han sove i flere timer, men det er fortsatt ikke noe koselig å gå langt med han når han kommer med alle di skremmende lydene han gjør når slimet tetter. Jeg blir oppriktig redd, å jeg liker svært dårlig å gå langt i fra hjemme når det er der jeg har noen få hjelpemidler. 

Meeen, nå har jeg en gladnyhet, Link har endelig fått medisiner.. Etter utallige ganger inne hos helsesøster og lege, inne på Ullevål og legevakt. Vi har vært overalt, men igjen har gitt meg di «behandlingene» jeg vil ha. Altså, jeg en baby her som er syk, han har vært syk siden jula å han er langt ifra bedre. Derimot nesten værre etter vi ble skrevet ut av sykehuset i januar. Han er på langt nær så syk som han var når vi ble skrevet inn på sykehuset lille julaften, men han skal ikke ha det slik som dette her! Ja, kall meg hysterisk eller hva som helst, men det er ikke noe trivelig med en baby som hoster til han kaster opp og hiver etter pusten fordi slimet har tettet alt av luftveier. Det vil jeg ikke ha noe av, da vil jeg heller ha noe for det slik at Link skal ha det bra! 

Såå, jeg gir meg ikke så lett. Etter å fått beskjed fra legen om at det er et nytt virus han har fått så ringte jeg å fikk en henvisning til en spesialist for barn/allergi, det tok en dag før vi fikk komme å der fikk vi endelig hjelp. Link fikk medisiner på fredag å jeg har fått en helt ny baby! En mye friskere baby! Han sover kjempe godt i opptil 5 timer, å da han våkner er det fordi han er sulten å ikke fordi han våkner for å dra til seg pusten for så å hyl skrike! Jeg føler det er noe bra på gang å jeg elsker det!’❤️ 

Så med dette, ha en fortsatt fin uke videre alle sammen❤️